Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Επιστρέφει για να… ψήσει τα κεντρικά δελτία ειδήσεων

Πότε κάνει πρεμιέρα το «Κάτι ψήνεται» στον ALPHA
 

 
Τα βραδινά κεντρικά δελτία ειδήσεων των ιδιωτικών καναλιών… παραδοσιακά μεταδίδονται στις 8. Μέχρι που ο ALPHA αποφάσισε να «σπάσει» την παράδοση και να μεταδίδει το δελτίο με τον Αντώνη Σρόιτερ στις 7 και απέναντι στα δελτία των υπόλοιπων καναλιών να προβάλλει το «Κάτι ψήνεται». Η αλήθεια είναι ότι το ριάλιτι μαγειρικής του ALPHA κατάφερε να… σιγοψήσει τους αντιπάλους του, σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις.
 
Επίσημα πια το «Κάτι ψήνεται» επιστρέφει για να συνεχίσει να «ψήνει» τα δελτία ειδήσεων καθότι θα συνεχίσει να προβάλλεται στις 8 το βράδυ. Έτσι από τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου και κάθε μέρα το «Κάτι ψήνεται» πιάνει πάλι θέση στην καθημερινή μάχη.
 
Τα γυρίσματα συνεχίστηκαν όλο το καλοκαίρι και έτσι έχουν έτοιμες αρκετές εκπομπές. Φέτος η εκπομπή του ALPHA ταξιδεύει σε γειτονιές της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, του Βόλου, της Σαλαμίνας, της Πάτρας, της Καλαμάτας, της Λάρισας, αλλά και σε πολλές ακόμα περιοχές της Ελλάδας, με νέους διαγωνιζόμενους αλλά και «πιπεράτα» περιστατικά.
 
Να σημειώσουμε ότι εκτός από τα γυρίσματα σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας, υπάρχουν και τα… θεματικά όπου στις κουζίνες μπαίνουν και διαγωνίζονται έφηβοι αλλά και μόνο άντρες που προσπαθούν να αποδείξουν ποιος από όλους είναι ο καλύτερος μάγειρας και οικοδεσπότης.
 
Θα έχει ενδιαφέρον λοιπόν αν δούμε τι θα γίνεται στη «μάχη των 8» με τα δελτία ειδήσεων όταν από τις 4 Οκτωβρίου ξεκινήσει να προβάλλεται το «Κάτι ψήνεται»!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε