Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Επιστρέφει η «Super Νταντά»

Το reality του ALPHA με παιδιά

Υπάρχει μία φράση που λέγεται πολλά χρόνια στα τηλεοπτικά στούντιο: «με παιδιά και ζώα σε εκπομπές κάνεις υψηλές τηλεθεάσεις». Και φαίνεται ότι στον ALPHA έχουν ανάγκη τόσο πολύ τις τηλεθεάσεις που είπαν να το κάνουν πράξη! Γι’ αυτό και έρχεται ξανά η «Super Νταντά». 

Η αλήθεια είναι ότι η είσοδος τον προηγούμενο Μάρτιο της «Super Νταντά» στο τηλεοπτικό τοπίο δεν άφησε ούτε τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά ούτε και τις καλύτερες τηλεθεάσεις, αποδεικνύοντας ότι κάποια πράγματα είναι μόνο λόγια και φράσεις. Έτσι, η εκπομπή real life του ALPHA αποσύρθηκε αλλά δεν ξεχάστηκε!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, πριν από έναν περίπου μήνα, οι υπεύθυνοι παραγωγής της εκπομπής άρχισαν την προετοιμασία προκειμένου την επόμενη σεζόν η «Super Νταντά» να επιστρέψει δριμύτερη. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες έχουν ήδη γυριστεί δύο επεισόδια με σκοπό να γυριστούν έξη συνολικά και να προβληθούν την επόμενη σεζόν.

Η εκπομπή real life ανήκει στο είδος «Documentary Help» όπως το ονομάζουν, δηλαδή «έγγραφη βοήθεια» αποσκοπώντας στη σωστή ανατροφή των παιδιών. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά υποστηρίζουν στο κανάλι της Κάντζας «εκεί που οι μαμάδες και οι μπαμπάδες σηκώνουν… τα χέρια ψηλά έρχεται η «Super Νταντά» για να δώσει επιστημονικές συμβουλές και να προτείνει αποτελεσματικές μεθόδους, έχοντας ως στόχο τη σωστή καθοδήγηση των γονιών.».

Το ερώτημα είναι μέχρι ποιο σημείο θα φτάσουν στις «αποτελεσματικές μεθόδους». Πάντως, είναι σίγουρο ότι κάποια παιδιά και η δύσκολη συμπεριφορά τους θα μαγνητοσκοπείται και θα προβάλλεται προς εύρεση αποτελεσματικών μεθόδων αλλά και προς άγρα τηλεθέασης.

Κι είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις. Γιατί κάποια πράγματα –και κυρίως όσα αφορούν παιδιά- πρέπει να είναι εκτός τηλεοπτικού ανταγωνισμού και νούμερων τηλεθέασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε