Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Επιστρέφει με… διαφορετική εκπομπή κάθε μέρα!

Επιστρέφει με… διαφορετική εκπομπή κάθε μέρα!

Σημασία έχει και ο τρόπος με τον οποίο θα κάνεις κάτι ώστε να… ψήσεις τον τηλεθεατή να σε παρακολουθήσει. Σίγουρα όμως η συγκεκριμένη παρουσιάστρια γνωρίζει πολύ καλά από ψησίματα και μαγειρέματα.

Ο λόγος για την Ελένη Ψυχούλη που επιστρέφει για 5η σεζόν στον τηλεοπτικό αέρα και κάθε μέρα, στις 16:45, θα κάνει… διαφορετική εκπομπή. Όχι, μην μπερδεύεστε. Την εκπομπή «Chef στον αέρα» θα συνεχίσει να παρουσιάζει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ μόνο που κάθε μέρα θα είναι και μία διαφορετική εκπομπή.
Έτσι κάθε Δευτέρα θα μαγειρεύει μαζί με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου εύκολες και έξυπνες συνταγές με λίγα υλικά που βρίσκονται σε κάθε κουζίνα. Επίσης θα προτείνουν ιδέες για να μετατρέψουμε το χθεσινό φαγητό σε πιάτο ημέρας, ενώ θα επιλέγουν να μαγειρέψουν συνταγές τηλεθεατών που ξεχώρισαν, κάνοντάς τους τα πιο χρηστικά δώρα για την κουζίνα!

Κάθε Τρίτη οι καλεσμένοι της Ελένης Ψυχούλη θα φτιάχνουν συνταγές για Comfort food αλλά και υγιεινές εύγευστες συνταγές. Κάθε Τετάρτη οι καλεσμένοι της θα μαγειρεύουν τρεις ανεξάρτητες συνταγές που μπορούν να συνδυαστούν όμως και μεταξύ τους για ένα πλήρες μενού ή σε ένα τραπέζι, ενώ κάθε Πέμπτη οι «Chef στον αέρα» θα προτείνουν γλυκοθεραπεία φτιάχνοντας γλυκά, που γίνονται εύκολα και στο σπίτι, αλλά θα υπάρχει και μία αλμυρή συνταγή. Τέλος, κάθε Παρασκευή ένας δημοφιλής καλεσμένος παίρνει μαθήματα και ιδέες από έναν έμπειρο Chef.

Ηθοποιοί, παρουσιαστές, μοντέλα και άλλοι καλλιτέχνες που αγαπούν τη μαγειρική θα μπαίνουν στην κουζίνα της εκπομπής προσπαθώντας να ακολουθήσουν τις οδηγίες ενός επαγγελματία μάγειρα! Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 21 Μαρτίου και το… ποδαρικό στις Παρασκευές (δηλαδή στις 25 Μαρτίου) κάνει η Άννα Μπουσδούκου! Η δημοσιογράφος με τις οδηγίες του Αλέξανδρου Παπανδρέου θα εκτελέσει τη συνταγή για ένα εύκολο ανοιχτό σάντουιτς με ψητό χοιρινό & μανιτάρια, βουτυράτες γαρίδες με ξύσμα πορτοκαλιού & πάπρικα και κοτόπουλο με πλιγούρι με ψητά λαχανικά!


Από την ερχόμενη Δευτέρα λοιπόν η «Chef στον αέρα» Ελένη Ψυχούλη επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο με σκοπό κάθε απόγευμα, στις 16:45, να… ψήνει τους τηλεθεατές να συντονίζονται στη συχνότητα του ΣΚΑΪ…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε