Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Επιστρέφουν στην τηλεόραση και γίνονται… βραδινοί!

Επιστρέφουν στην τηλεόραση και γίνονται… βραδινοί!

Έρχονται ξανά στο τηλεοπτικό τοπίο για να μας πάρουν από το χέρι, ή μάλλον από τη συχνότητα του ALPHA και να μας πάνε βόλτες. Μόνο που αυτή τη σεζόν γίνονται… βραδινοί, αλλά και πάλι σκοπεύουν να συνεχίσουν να μας «ξεναγούν» σε αγαπημένα μέρη που αξίζει να μάθουμε και να γνωρίσουμε καλύτερα.

Μέρη που έχουμε περπατήσει αλλά που δεν γνωρίζουμε την ιστορία τους, τις συνήθειες και την καθημερινότητα των κατοίκων τους «ανοίγουν» ξανά τα στενά τους, τα δρομάκια και τα κτήριά τους στις κάμερες της εκπομπής του ALPHA, τη «Γειτονιά» μας. Και αυτή τη σεζόν ο Δημήτρης Μάρκος με τη Φωτεινή Πετρογιάννη ξεκινούν τις βόλτες τους σε γειτονιές της Αθήνας –και όχι μόνο…!- θέλοντας να γνωρίσουμε καλύτερα τα «μυστικά» τους.

Η εκπομπή «Στη γειτονιά μας» έκανε πρεμιέρα πέρυσι στον ALPHA και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές για τη «φρέσκια» ματιά της με τους δύο παρουσιαστές να γίνονται «οδηγοί» σε μέρη που έχουμε περπατήσει πολλές φορές, αλλά που δεν γνωρίζουμε όσα κρύβουν τα σοκάκια, οι δρόμοι, τα κτήρια και οι κάτοικοί τους. Αξίζει να σημειώσω ότι αν και οι δύο παρουσιαστές συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη εκπομπή «έδεσαν» ως ζευγάρι και για αυτό το λόγο τα στελέχη του σταθμού δεν τους «χώρισαν», μιας και η Πετρογιάννη είναι φέτος στην καθημερινή εκπομπή του ALPHA, τη «Λόγω TiViς», αλλά θα συνεχίσουν να μας ξεναγούν μαζί «Στη γειτονιά μας».

Μόνο που φέτος οι βόλτες «Στη γειτονιά μας» θα γίνονται κάθε Σάββατο, στις 8 το βράδυ. Ο νέος κύκλος εκπομπών κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου και μέχρι τώρα ο Δημήτρης και η Φωτεινή έχουν κάνει γυρίσματα σε Καισαριανή, Κηφισιά και στα Ταμπούρια του Πειραιά, ενώ μέσα στη σεζόν σκοπεύουν να μας ξεναγήσουν και σε γειτονιές εκτός Αθηνών, όπως σε κάποιες της Θεσσαλονίκης που αξίζει να «περπατήσουμε» μέσα από τη συχνότητα του ALPHA για να γνωρίσουμε καλύτερα…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε