Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Επιβεβαίωση του Newsit για Μελέτη -Λαμπίρη

Επιβεβαίωση του Newsit για Μελέτη -Λαμπίρη

Μέσα στη βδομάδα οι αποφάσεις

Ήταν πριν από είκοσι περίπου μέρες που σε άρθρο του Newsit με τον τίτλο «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Αλλαγές στις εκπομπές Λαμπίρη και Μελέτη» αναφερθήκαμε σε όσα ειπώθηκαν σε σύσκεψη στο STAR και συγκεκριμένα στην πρόταση που έκανε στέλεχος του καναλιού για την αλλαγή «φρουράς» Μελέτη με Λαμπίρη.

Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit η σκέψη αυτή όχι μόνο δεν έχει φύγει από τις συσκέψεις των υπεύθυνων του καναλιού αλλά τις αμέσως επόμενες μέρες πρόκειται να αποφασιστεί τι θα γίνει.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, τα στελέχη του STAR εκτιμούν ότι η αμοιβαία αλλαγή των δύο εκπομπών θα προσφέρει θετικά στον αγώνα της τηλεθέασης. Πριν από λίγες μάλιστα μέρες και η Χριστίνα Λαμπίρη αλλά και η Ελεονώρα Μελέτη έκαναν σειρά επαφών με στελέχη του καναλιού της Κηφισιάς.
 
Οι απαντήσεις πρόκειται να δοθούν τις επόμενες μέρες και αναμένεται αν τελικά υπάρξει αμοιβαία μετακίνηση των δύο εκπομπών να υπάρξει και σχετικό δελτίο Τύπου από το STAR που θα ενημερώνει για την «Πρωινή Λαμπίρη» και τη «Μεσημεριανή Μελέτη»!

Αν όμως, υπάρξουν αρνήσεις και… αντιρρήσεις, τότε αυτό θα μείνει μόνο στις συσκέψεις, οπότε δεν πρόκειται να υπάρξει καμία αλλαγή στην ώρα προβολής των εκπομπών.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Αλλαγές στις εκπομπές Λαμπίρη και Μελέτη

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε