Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Επτά χρόνια μετά στο «Νησί»

Επτά χρόνια μετά στο «Νησί»

Οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του MEGA. Την προηγούμενη Δευτέρα παρακολουθήσαμε ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς «Το Νησί».

Δικαιολογημένα το τηλεοπτικό κοινό ανέβασε στα ύψη τις τηλεθεάσεις της σειράς του MEGA, που σημείωσε 56,1 στο γενικό σύνολο και 60,8 στο δυναμικό κοινό. Αποδεδειγμένα η σειρά έχει να ανταγωνιστεί πια μόνο τον εαυτό της αφού καμία εκπομπή δεν μπορεί να τα βάλει μαζί της στην κούρσα της τηλεθέασης. Από δω και πέρα έχει να αποδείξει μόνο αν μπορεί να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, οπότε και τις τηλεθεάσεις του.

Τι πρόκειται να γίνει όμως απόψε, στο όγδοο επεισόδιο της σειράς;

Απόψε θα βρεθούμε επτά χρόνια μετά από το προηγούμενο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το θάνατο της «κυρίας». Ο πόλεμος έχει πια τελειώσει και ο Αντώνης επιστρέφει από το αντάρτικο στην Πλάκα. Με προτροπή των γονιών του και της Άννας πιάνει δουλειά στα κτήματα των πλούσιων γαιοκτημόνων, των Βανδουλάκηδων.

Στη γιορτή Κωνσταντίνου και Ελένης, η Άννα φιλιέται με τον Αντώνη. Ο Παπαδημητρίου δείχνει το ενδιαφέρον του στην Ευγενία αλλά εκείνη τον αγνοεί. Ο άντρας της, ο Βασίλης, κρύβει τα γράμματά της από τα παιδιά τους. Ο Γρηγόρης, ο φρουρός, λίγες μέρες πριν τη λήξη της ποινής του, ανακαλύπτει πως έχει λέπρα.

Η Καλλιόπη γεννά ένα κοριτσάκι και ο γιατρός Λαπάκης τής απαγορεύει να το θηλάσει. Το μωρό της όμως κλαίει ασταμάτητα και η Καλλιόπη είναι σε δίλημμα.

Η συνέχεια απόψε το βράδυ, στις 21:50, στο MEGA.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε