Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΕΡΤ: “Ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον, αλλά…”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Απάντηση σε δημοσιεύματα δίνει η ΕΡΤ θέλοντας να… καθησυχάσει όσους υποστηρίζουν ότι λόγω των αδειών σε εργαζομένους θα ανασταλεί «η ομαλή λειτουργία της».

Με την ανακοίνωση λοιπόν επισημαίνεται ότι:
“Ανάξια διάψευσης είναι όσα δημοσιεύματα (και οι αναπαραγωγές τους) θέλουν την ΕΡΤ να… αναστέλλει την ομαλή λειτουργία της λόγω παροχής του υπολοίπου αδειών στους εργαζομένους.
Κακά λοιπόν είναι τα νέα για όσους καλοθελητές «ανησυχούν» για τη δημόσια τηλεόραση:
Οι ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ θα συνεχίσουν να μεταδίδονται χωρίς καμία απολύτως περικοπή. Οι εργαζόμενοι όλων των ειδικοτήτων θα λάβουν κανονικά τα υπόλοιπα αδειών τους, όπως ο νόμος και ο κανονισμός λειτουργίας της ΕΡΤ προβλέπουν. Οι αρμόδιες διευθύνσεις θα κατανείμουν το προσωπικό βάσει των αναγκών της ενημέρωσης και όπου παραστεί ανάγκη για αναπλήρωση παρουσιαστή, αυτή θα πραγματοποιηθεί από το δημοσιογραφικό επιτελείο της Ενημέρωσης της ΕΡΤ.
Πάντως, ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον. Πλέον μπορείτε να ησυχάσετε…”!

Έτσι λοιπόν μέσα την ανακοίνωσή της η ΕΡΤ «καθησυχάζει» (κι όχι «διαψεύδει»!) όσους αναφέρουν ότι θα… ανασταλεί η «ομαλή λειτουργία της».
Πάντως η ΕΡΤ θα ευχαριστούσε τους τηλεθεατές (κάτι που -όπως αποδεικνύεται από τις μετρήσεις τηλεθέασης- δεν γίνεται!) αν εκτός από το ενδιαφέρον για τέτοια δημοσιεύματα, είχαν το ίδιο και για την παραγωγή προγράμματος καλής «δημόσιας τηλεόρασης».

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε