Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΕΡΤ: Καζάνι που βράζει το ραδιομέγαρο μετά την απομάκρυνση Καπάκου!

ΕΡΤ: Καζάνι που βράζει το ραδιομέγαρο μετά την απομάκρυνση Καπάκου!

Σε πεδίο μάχης μεταξύ στελεχών της κυβέρνησης και μελών του κυβερνώντος κόμματος έχει μετατραπεί τις τελευταίες ημέρες η ΕΡΤ.

Μετά την απομάκρυνση του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης Σταύρου Καπάκου που ήταν αρεστός σε νυν αλλά και πρώην μέλη του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν έντονες αντιδράσεις στην Κουμουνδούρου ζητώντας από κυβερνητικά στελέχη να αποδείξουν ότι δεν προσπαθούν να αποκόψουν το κόμμα από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Αν και η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν ότι θέλουν «ανεξάρτητη δημόσια τηλεόραση» η επιστολή που έστειλε ο πρώην Γενικός Διευθυντής στους εργαζομένους της ΕΡΤ αφήνει σαφείς υπαινιγμούς για το αντίθετο. Υπαινιγμούς που διέψευσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Λάμπης Ταγματάρχης, ο οποίος λέγεται ότι έχει δημιουργήσει εχθρούς και στο Μαξίμου, αλλά και στην Κουμουνδούρου. Εκεί μάλιστα υποστηρίζουν ότι η αποτυχία της ΕΡΤ δεν μπορεί να χρεώνεται μόνο στον Σταύρο Καπάκο, αλλά και στον Λάμπη Ταγματάρχη.

Οι πιο… ένθερμοι πολέμιοι μάλιστα του διευθύνοντος συμβούλου ζητούν την… κεφαλή του εκτός ΕΡΤ, γεγονός που έχει προβληματίσει κυβερνητικά στελέχη που εμφανίζονται κι αυτά δυσαρεστημένα από την απόφαση του Ταγματάρχη να μην περιμένει τη συνάντηση που του είχε ζητηθεί από τον αρμόδιο υπουργό Νίκο Παππά προκειμένου να εξομαλύνει την έκρυθμη κατάσταση.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες αυτές τις μέρες ο διευθύνων σύμβουλος σκοπεύει να απέχει από το ραδιομέγαρο, ενώ στην Κουμουνδούρου έχουν ήδη ακουστεί ονόματα που θα μπορούσαν να αναλάβουν το «τιμόνι» της ΕΡΤ…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε