Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΕΡΤ: Μνημόνιο στο… γλέντι!

ΕΡΤ: Μνημόνιο στο… γλέντι!

Όχι μόνο βάζουν νερό στο κρασί τους, αλλά στο τέλος θα γλεντάνε με… περτικαλάδες. Περασμένα μεγαλεία, τότε που το κρασί και τα… ευρωπουλάκια έρεαν άφθονα, τέλος για την κρατική τηλεόραση. Βέβαια ακόμα είναι… τσιμπημένες οι τιμές, αλλά είναι εμφανές ότι ο «τιμοκατάλογος» έχει υποστεί… μνημόνιο!

Ο λόγος για την καινούργια μουσική εκπομπή που στήνουν στην ΕΡΤ με σκοπό να εισπράξουν υψηλές τηλεθεάσεις όπως γινόταν με την εκπομπή «Στην υγειά μας» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, όταν ήταν στην κρατική τηλεόραση, τις «χρυσές εποχές». Το αντίπαλο δέος λοιπόν στην εκπομπή «Στην υγειά μας» που πλέον βρίσκεται στον ALPHA θα είναι μία καινούργια εκπομπή με τίτλο «Στο ρεφρέν» και με παρουσιαστή, όπως όλα δείχνουν, τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη. Η εκπομπή αυτή εγκρίθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ με συνολικό κόστος 270.540 ευρώ για την παραγωγή 12 επεισοδίων, που σημαίνει ότι κάθε επεισόδιο κοστίζει 22.545 ευρώ.

Στο σημείο αυτό λοιπόν αξίζει να αναφέρουμε ότι η προηγούμενη μουσική εκπομπή που είχε βγει από τη ΝΕΡΙΤ ήταν η «Πάντα ν’ ανταμώνουμε» με παρουσιαστές τη Ρίκα Βαγιάννη και τον Θανάση Αλευρά που τα 11 επεισόδιά της κόστισαν 317.872,06 ευρώ, δηλαδή 28.897,46 ευρώ το επεισόδιο. Βέβαια η εκπομπή «Στην υγειά μας» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο τις «χρυσές» εποχές, το 2009, κόστιζε 65.022 ευρώ το επεισόδιο, ενώ επί εποχής μνημονίου, το 2011, το κόστος κάθε επεισοδίου περιορίστηκε στις 37.141 ευρώ και όλα αυτά χωρίς το ΦΠΑ!

Έτσι τώρα στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής θα βάλουν πολύ νερό στο κρασί της εκπομπής «Στο ρεφρέν», για να μην σας πω ότι δεν θα έχουν καθόλου κρασί ή θα λένε στους καλεσμένους να φέρνουν το κάτι τις από το σπίτι τους…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε