Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έρχεται η καινούργια… cool ελληνική σειρά

Έρχεται η καινούργια… cool ελληνική σειρά

Τα γυρίσματα συνεχίζονται και σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει η προβολή της καινούργιας ελληνικής σειράς με σκοπό να κάνει τους τηλεθεατές να συντονιστούν στη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Κι όταν λέμε «ελληνική σειρά» το εννοούμε, αφού η ιδέα και το σενάριο είναι «Made in Greece» διά χειρός Τίνας Καμπίτση και όχι προσαρμογή στα ελληνικά κάποιας ξένης σειράς!
 

 
Ο λόγος για τη σειρά «Daddy cool» με τον Θανάση Τσαλταμπάση στον ομώνυμο ρόλο του… cool πατέρα.  Ο ήρωας λοιπόν, ο Μάξιμος, έχει ένα μπιστρό που φημίζεται για τα γλυκά του και τις γλυκές κουβέντες του ιδιοκτήτη του, ο οποίος παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει προσπαθεί να τα βλέπει όλα cool και θετικά! Ο Μάξιμος έχει έναν γιο, τον Κωστή (Χάρης Μάρκου) από τον πρώτο του γάμο με τη Νίνα (Ιωάννα Πηλιχού), ενώ ξαφνικά η δεύτερη σύζυγός του, η Αγγέλα (Νεφέλη Παπαδερού) τον εγκαταλείπει μετά τη γέννηση της κόρης τους. Ο Μάξιμος όμως  αγνοεί το μεγάλο μυστικό της και την αληθινή της ταυτότητα πιστεύοντας ότι είναι επαγγελματίας φωτογράφος και έτσι «πέφτει» από τα σύννεφα όταν τον εγκαταλείπει. Δίπλα του στέκεται η Στέλλα (Βασιλική Τρουφάκου) που εργάζεται ως σερβιτόρα στο μπιστρό και είναι κρυφά ερωτευμένη μαζί του, ενώ πρόσθετους μπελάδες με τα καμώματά τους προκαλούν ο αδερφός του, ο Μήτσος (Λευτέρης Ελευθερίου) και ο πατέρας του, ο Ντίνος (Βασίλης Χαλακατεβάκης) που του παίρνει χρήματα χρησιμοποιώντας διάφορους… περίεργους τρόπους.
 
Ο «Daddy cool» λοιπόν έρχεται στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα στις επόμενες ημέρες καθώς ο ΑΝΤ1 έχει προγραμματίσει να βγει στον αέρα στις 31 Μαρτίου με το ενδεχόμενο όμως και η πρεμιέρα να αναβληθεί μία βδομάδα και να ξεκινήσει τελικά στις 7 Απριλίου. Πάντως απομένουν μόνο λίγες ημέρες πριν ο «Daddy cool» κάνει το ντεμπούτο του στο τηλεοπτικό τοπίο με σκοπό να κάνει τους τηλεθεατές να περάσουν… cool, αλλά και να τους αποδείξει ότι τίποτα στη ζωή (όπως και στη σειρά) δεν είναι όπως φαίνεται…!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε