Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έρχεται η σειρά… που σκίζει!

Έρχεται η σειρά… που σκίζει!

Είναι μία από τις πιο αγαπημένες σειρές με εκατομμύρια θαυμαστές παγκοσμίως. Οι ήρωές της μάλιστα και όσα συμβαίνουν σε αυτήν θυμίζουν πολλά… γνώριμα πρόσωπα και καταστάσεις της πολιτικής σκηνής.

Ο λόγος για την αμερικάνικη σειρά «House of cards» που μέσα στον Μάρτιο κάνει πρεμιέρα στο MEGA βάζοντας τους τηλεθεατές στη σκοτεινή πλευρά της πολιτικής σκηνής. Κεντρικός ήρωας ένα μέλος του Κογκρέσου, ο Φρανκ Άντεργουντ (με τον εκπληκτικό Κέβιν Σπέισι να «απογειώνει» το ρόλο και να τον… μισείς λατρεύοντάς τον!) που ενώ βοηθά την παράταξή του να κερδίσει τις εκλογές, δεν ανταμείβεται με υπουργική θέση, όπως σχεδίαζε. Κι εκεί ξεκινούν όλα…! Μαζί με τη σύζυγό του Κλαιρ (Ρόμπιν Ράιτ) είναι το δίδυμο της απόλυτης εκδίκησης και αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να διασφαλίσουν την υπεροχή του στην πολιτική σκηνή.

Το «House of Cards» έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές σε όποια χώρα κι αν έχει προβληθεί και χαρακτηρίζεται ως η καλύτερη σειρά των τελευταίων χρόνων έχοντας δικαιολογημένα αποσπάσει και πολλά βραβεία, όπως Έμμυ Καλύτερης Σκηνοθεσίας για τον Ντέιβιντ Φίντσερ, ενώ Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Ηθοποιού έχουν κερδίσει ο Κέβιν Σπέισι και η Ρόμπι Ράιτ για τις μοναδικές ερμηνείες τους. 

Η αμερικάνικη σειρά βασίζεται στην ομώνυμη μίνι σειρά του BBC που είχε «χαλάσει» κόσμο στις αρχές των ‘90s. Το MEGA λοιπόν την φέρνει στην ελεύθερη τηλεόραση την Πέμπτη 17 Μαρτίου και οι τηλεθεατές θα μπαίνουν στο σκοτεινό παρασκήνιο της πολιτικής και της διαπλοκής κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, 10 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα. Και είναι σίγουρο ότι η «House of cards» θα γίνει αγαπημένη τους συνήθεια, όπως εκατομμυρίων τηλεθεατών σε όλο τον κόσμο…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε