Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Έρχεται η «Super Nanny»

Έρχεται η «Super Nanny»

Ο Alpha αποφάσισε να προβάλει τη «Σούπερ Νταντά» και να… μετρήσει τις αντιδράσεις.

Σε πυρετώδεις αλλά άκρως μυστικές προετοιμασίες βρίσκονται αυτόν τον καιρό στον Alpha. Εκτός από την προετοιμασία του Greek Idol στο κανάλι της Κάντζας ετοιμάζουν να… υποδεχτούν και τη «Super Nanny».

Σύμφωνα με το concept, οικογένειες που αντιμετωπίζουν «προβλήματα συμπεριφοράς» με τα παιδιά τους, καλούν την ειδικό «Σούπερ Νταντά» για να εντοπίσει τα προβλήματα και να τους συμβουλεύσει για το τι πρέπει να κάνουν.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στον Alpha έχουν ήδη ένα έτοιμο επεισόδιο αλλά το γύρισαν πίσω για… ανακατασκευή. Αιτία είναι οι φόβοι που έχουν εκφράσει τα ελληνικής καταγωγής στελέχη του καναλιού προς τους γερμανούς διοικούντες, σχετικά με τις αντιδράσεις που ενδέχεται να ξεσπάσουν από την προβολή των ανήλικων «πρωταγωνιστών» της εκπομπής. Άλλωστε σε ό,τι αφορά τα δικαιώματα των παιδιών και για την «εκμετάλλευση» που μπορεί να τους γίνεται μέσω τηλεοπτικής προβολής, ο νόμος στη χώρα μας είναι πολύ αυστηρός και… τσουχτερός.

Φαίνεται όμως, ότι αυτό δεν πτοεί τα στελέχη του Alpha και γι’ αυτό πρόκειται να ξεκινήσουν πριν το Πάσχα την προβολή τεσσάρων τουλάχιστον επεισοδίων. Εκτός κι αν την τελευταία στιγμή το… αναβάλλουν, όπως έκαναν με το πρώτο επεισόδιο που είχαν πάρει την απόφαση να το προβάλουν τα Χριστούγεννα αλλά τελικά φοβήθηκαν τις αντιδράσεις.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι παρόμοιο project και συγκεκριμένα το «Nanny 911» ετοιμαζόταν για λογαριασμό του «ΣΚΑΪ» αλλά στο κανάλι του Φαλήρου αποφάσισαν να «παγώσουν» εντελώς τα γυρίσματα μέχρι να μελετήσουν προσεχτικά τι αποτελέσματα –και κυρίως… πρόστιμα- μπορεί να επιφέρει το συγκεκριμένο project!

Φαίνεται όμως, ότι στον Alpha είναι πιο… τολμηροί! Εκτός κι αν τελευταία στιγμή, το μετανιώσουν πάλι και κρατήσουν στα συρτάρια τους τη «Νταντά» τους!    

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε