Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έρχεται στην Ελλάδα αμέσως μετά την παγκόσμια πρεμιέρα

Έρχεται στην Ελλάδα αμέσως μετά την παγκόσμια πρεμιέρα

Έχει εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές, καθώς προβάλλεται σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Οι τρεις πρώτοι κύκλοι του σημείωσαν υψηλές τηλεθεάσεις και οι δημιουργοί της αμερικάνικης σειράς «Game of Thrones»  είναι σίγουροι πως και ο τέταρτος θα κερδίσει τους τηλεθεατές.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στην Αμερική τον Απρίλιο του 2011 και η ιστορία βασίζεται στη σειρά βιβλίων «Το τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου». Κάθε κύκλος περιλαμβάνει 10 επεισόδια και ο 4ος που βασίζεται στο δεύτερο μισό του τρίτου βιβλίου φαντασίας ξεκινά να προβάλλεται στην Αμερική στις 6 Απριλίου. Αμέσως μετά όμως και συγκεκριμένα την Τρίτη 8 Απριλίου και κάθε Τρίτη στις 22:00, οι έλληνες τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθούν στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD.

Όπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου, «οι συνδρομητές των Novacinema θα έχουν τη δυνατότητα να εισέρχονται πρώτοι στο φανταστικό κόσμο του Τζωρτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν όπου πολλά ερωτήματα αναζητούν απαντήσεις αυτή τη σεζόν. Θα εκδικηθούν οι εναπομείναντες Σταρκ για τον «Κόκκινο Γάμο»; Κι αν ναι, είναι δυνατόν οι σκηνές της εκδίκησης να ξεπεράσουν αυτές του αιματοβαμμένου γάμου; Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να νικήσει τη λαοφιλή μητέρα των δράκων;  Για πόσο καιρό ακόμη θα βλέπουμε ακόμη τον Τζόφρι στον θρόνο;

Σε κάθε περίπτωση, η ανατρεπτική σειρά της HBO με την υποδειγματική αφήγηση, τις εκρηκτικές σκηνές, το εξαιρετικό καστ και την πολυδάπανη παραγωγή, θα μαγνητίσει και πάλι το ενδιαφέρον των συνδρομητών των καναλιών Novacinema που πλέον θα μπορούν να απολαμβάνουν τα «παιχνίδια» για την κατάκτηση του σιδερένιου θρόνου στα laptops, smartphones & tablets τους μέσω της πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO. Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα αυτόματης εγγραφής και αποθήκευσης όλων των επεισοδίων της αγαπημένης τους σειράς»!

Στην πρεμιέρα του 4ου κύκλου, το Κινγκς Λάντινγκ προετοιμάζεται για ένα βασιλικό γάμο, ενώ ο Τζον Σνόου νιώθει ανεπιθύμητος στο Μαύρο Κάστρο. Στο μεταξύ, η Ντανέρις βρίσκει το δρόμο για την πόλη Μιρίν και η Αρια συναντά έναν παλιό φίλο.

Περισσότερα όμως, τη Τρίτη 8 Απριλίου, στις 22:00, που ο καινούργιος κύκλος της σειράς «Game of Thrones»  κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα  Novacinema 1 και Novacinema 1 HD.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε