Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΕΣΡ εναντίον «Ράδιο Αρβύλα»!

ΕΣΡ εναντίον «Ράδιο Αρβύλα»!

Υποβάθμιση ποιότητας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 που προσπαθούν να γλιτώσουν το πρόστιμο

Αν και τα νούμερα τηλεθέασης του «Ράδιο Αρβύλα» την Τετάρτη 3 Μαρτίου ήταν αρκετά υψηλά (28% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης και στο νεανικό κοινό 37,7%) το κανάλι του Αμαρουσίου κινδυνεύει από τη… μπότα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. 

Με συνοπτικές διαδικασίες το ΕΣΡ κάλεσε χθες τον ΑΝΤ1 να απολογηθεί σχετικά με τα αποσπάσματα που πρόβαλαν στην εν λόγω εκπομπή από το ροζ βίντεο με τη Τζούλια Αλεξανδράτου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, από τη μεριά του ο ΑΝΤ1 θεωρεί ότι δεν διαπράχθηκε «υποβάθμιση ποιότητας και της αξίας του ανθρώπου» όπως κατηγορείται, αλλά ούτε ότι τα… επίμαχα αποσπάσματα προβλήθηκαν σε ζώνη που παρακολουθούν μικρά παιδιά.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι το ΕΣΡ αντέδρασε άμεσα και μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και εκτιμήσεις το πρόστιμο θα είναι βαρύ για την εκπομπή.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε πως το θέμα του ροζ βίντεο φαίνεται να απασχολεί περισσότερο κι από τα νέα οικονομικά μέτρα τους υπεύθυνους της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα». Ενώ στο ξεκίνημά τους υπόσχονταν πως… δεν θα ασχολούνται με θέματα β΄ κατηγορίας και μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά είχαν τονίσει, στην εκπομπή τους δεν θα προβάλλουν όσους δεν έχουν κάτι άξιο να πουν. Φαίνεται όμως πως το ροζ βίντεο με την Αλεξανδράτου είναι πολύ σημαντικό και τόσο άξιο λόγου για τους «Αρβύλα» που να προβάλλουν αποσπάσματά του και να τα σχολιάζουν!

Γι’ αυτό γενικά, ίσως ήταν φρόνιμο αν «μεγάλη μπουκιά φάε, αλλά μεγάλο λόγο μην πεις» γιατί μετά θα λένε ότι είναι….ράδιο αρβύλα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε