Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ετοιμαστείτε για την «Τρελή οικογένεια»

Ετοιμαστείτε για την «Τρελή οικογένεια»

Με εντατικό ρυθμό προχωρούν τα γυρίσματα της καινούργια ελληνικής σειράς που ετοιμάζει το STAR. Μετά από αρκετό καιρό… παροπλισμού στον τομέα της εγχώριας μυθοπλασίας το κανάλι της Κηφισιάς αποφάσισε να εντάξει στο πρόγραμμά του μία καινούργια σειρά που υπόσχεται… να τρελάνει τους τηλεθεατές καθώς οι ήρωές του δηλώνουν πως είναι μία «Τρελή οικογένεια».

Το σενάριο έρχεται από τη Γαλλία όπου προβάλλεται με επιτυχία για πέμπτη σεζόν με τον τίτλο «En Famille» ενώ τα δικαιώματά της έχουν αγοράσει πολλές χώρες και τελευταία τα απέκτησε και το STAR για τη χώρα μας. Ήρωές της λοιπόν είναι μία κλασσική… τρελή οικογένεια:

Ο παππούς, ο Γιάννης (Τάσος Κωστής) πρώην εργολάβος και νυν συνταξιούχος που του αρέσει να… γκρινιάζει! Είναι παντρεμένος με την Αλέκα (Σόφη Ζαννίνου) που έχει αλλάξει πολλά επαγγέλματα! Η μεγάλη τους κόρη, η Μαργαρίτα (Θωμαΐς Ανδρούτσου) είναι νοσηλεύτρια σε ιδιωτική κλινική και διαζευγμένη έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά που τώρα είναι στην εφηβεία: τον Αντώνη (Άρης Αντωνόπουλος), μαθητής της Γ’ Λυκείου και λίγο… τεμπελάκος, σε αντίθεση με την αδερφή του, τη Χλόη που είναι μαθήτρια της Β’ Λυκείου και πολύ καλή μαθήτρια. Η Ρωξάνη (Κατερίνα Γερονικολού), είναι η μικρή κόρη του Γιάννη και της Αλέκας και έχει δικό της ταξιδιωτικό γραφείο. Είναι παντρεμένη με τον Ρίκο Ρίτσι (Δημήτρης Κυρατσούδης) που δουλεύει ως ασφαλιστής και είναι μισός Σικελός, από τον πατέρα του. Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και πριν από μερικούς μήνες έχουν αποκτήσει και δύο δίδυμα αγοράκια, τον Πάρη και τον Χάρη.

Τη σκηνοθεσία κάνει ο Κώστας Κιμούλης και το STAR σκοπεύει η «Τρελή οικογένεια» να ξεκινήσει μέσα στον Νοέμβριο ελπίζοντας ότι θα γίνει καθημερινή παρέα, από Δευτέρα έως και Πέμπτη, των τηλεθεατών.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε