Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ετοιμάζει να επιστρέψει αλλά όχι… με χαρά!

Ετοιμάζει να επιστρέψει αλλά όχι… με χαρά!

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο ΣΚΑΪ βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης ανατρέποντας τα δεδομένα στο τηλεοπτικό τοπίο. Λόγω των επιλογών του και δη αυτής του «Survivor» το κανάλι του Φαλήρου κατάφερε να «πρωταγωνιστήσει» και να φέρει τους πάνω… κάτω!

Τα στελέχη του σταθμού που κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη άδεια -από τον παράνομο όπως κρίθηκε αργότερα διαγωνισμό- «έκλεισαν» συμφωνία και με το ριάλιτι επιβίωσης που… αφέθηκε από το STAR όταν δεν κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια.

Ωστόσο, λόγω του διαγωνισμού αποχώρησαν από τον ΣΚΑΪ και διοικητικά στελέχη, όπως η αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος Εύη Κουτσαυτάκη προκειμένου να συνεργαστεί με τον άλλο υπερθεματιστή, τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη. Όπως όμως πρώτα είχα αναφέρει μέσα από το Newsit η Εύη Κουτσαυτάκη (αφού και μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ότι ο διαγωνισμός ήταν παράνομος ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν μπόρεσε να ανοίξει τον τηλεοπτικό σταθμό που έφτιαχνε!), επιστρέφει στο Φάληρο αναλαμβάνοντας πλέον διευθύνων σύμβουλος του σταθμού. Φαίνεται όμως ότι δεν θα είναι η μοναδική που επιστρέφει…!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου χθες στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ βρέθηκε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου η οποία συνεργαζόταν με το σταθμό του Φαλήρου με την εκπομπή «Join Us» αλλά μετά το διαγωνισμό είχε «μετακομίσει» κι αυτή για τον καινούργιο σταθμό του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ μετά την απόφαση του ΣτΕ έβγαζε την εκπομπή «Dot» από το MEGAONE Κύπρου.
 
Φαίνεται όμως ότι «ψήνεται» η επιστροφή της στο σταθμό του Φαλήρου αφού χθες η Νάνσυ Ζαμπέτογλου βρέθηκε στον ΣΚΑΪ και μάλιστα είχε πολύωρη συνάντηση με υψηλότατο στέλεχος.

Βέβαια σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η επιστροφή δεν πρόκειται να γίνει με την εκπομπή «Join Us», αφού δικαιολογημένα θεωρείται ότι ως τίτλος έχει «κλείσει» τον κύκλο της, αλλά όπως και να την ονομάσουν ευελπιστούν να τους φέρει… χαρά στους πίνακες τηλεθέασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε