Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ετοιμάζεται να επιστρέψει στον ΑΝΤ1

Ετοιμάζεται να επιστρέψει στον ΑΝΤ1

Ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα στον ΑΝΤ1 ως παρουσιάστρια και δημοσιογράφος στα δελτία ειδήσεων, αλλά στη συνέχεια πήγε στο MEGA για να ασχοληθεί κυρίως με την ψυχαγωγία. Ακολούθησε το ALTER ενώ ήταν να συνεργαστεί με την ΕΡΤ αλλά το «λουκέτο» που έβαλε η τότε κυβέρνηση χάλασε τη συνεργασία.

Τώρα όμως όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στο κανάλι του Αμαρουσίου προσπαθώντας να δώσει… χαρά στους τηλεθεατές. Ο λόγος, όπως πολύ καλά θα καταλάβατε, για τη Ράνια Θρασκιά που η τελευταία τηλεοπτική της συνεργασία ήταν στο MEGA συμμετέχοντας στο «Just the two of us», μία εμπειρία που σίγουρα θέλουν να ξεχάσουν… οι τηλεθεατές, αφού όπως κι η ίδια πολλές φορές έχει με χιούμορ παραδεχτεί, η σχέση της με το… πεντάγραμμο δεν είναι η καλύτερη. Αντίθετα όμως έχει αποδείξει ότι είναι πολύ καλή στο λόγο και για αυτό άλλωστε εκτός από τις παρουσιάσεις εκπομπών έχει ασχοληθεί και με τη συγγραφή.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου η Ράνια Θρασκιά συναντήθηκε με στελέχη του ΑΝΤ1 και συζήτησαν για συνεργασία. Η συζήτηση όπως φαίνεται δεν ήταν… αόριστη, αλλά για συγκεκριμένη εκπομπή, τη «Joy». Όπως πρώτα είχαμε αναφέρει μέσα από το newsit.gr η Δούκισσα Νομικού δεν θα συνεχίσει να παρουσιάζει την εκπομπή «Joy» και για αυτό τα στελέχη του ΑΝΤ1 προσπαθούσαν να βρουν κάποιο άλλο πρόσωπο, με σκοπό μάλιστα να δώσουν ένα πιο… μαμαδίστικο και παρεΐστικο ύφος. Αν όλα λοιπόν πάνε καλά τότε η Ράνια Θρασκιά θα αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής και θα προσπαθεί δύο φορές τη βδομάδα να δίνει «Joy» στους τηλεθεατές. Ομολογουμένως είναι μία πολύ καλή επιλογή που συμφέρει και τις δύο πλευρές να έχει θετική κατάληξη, ενώ σίγουρα η επιστροφή της στο τηλεοπτικό τοπίο θα έχει ενδιαφέρον και για τους τηλεθεατές…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε