Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ετοιμάζουν ελληνικές σειρές!

Ετοιμάζουν ελληνικές σειρές!

Θα ποντάρουν και στον τομέα της εγχώριας μυθοπλασίας και μάλιστα με έναν πρωτότυπο για τα ελληνικά δεδομένα τρόπο καθώς σκοπεύουν να βγάλουν στον αέρα μίνι ελληνικές σειρές, με το κάθε επεισόδιο να μην ξεπερνά τα 20 λεπτά σε διάρκεια.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου την επόμενη σεζόν το ACTION24 θα εμπλουτίσει το πρόγραμμά του με καινούργιες μίνι σειρές. Βέβαια το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματός του θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να είναι ενημερωτικού και αθλητικού περιεχομένου, αφού έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, αλλά τα στελέχη του σταθμού θέλουν να το εμπλουτίσουν και με περισσότερη ψυχαγωγία. Έτσι σκέφτηκαν να δώσουν μέρος του προγράμματός τους στη μυθοπλασία και για αυτό θα περάσουν στην παραγωγή μίνι σειρών.

Αυτές τις μέρες λοιπόν στελέχη του ACTION24 κάνουν συναντήσεις με δημιουργούς και μελετούν σενάρια για να αποφασίσουν ποια από αυτά θα περάσουν στο στάδιο της παραγωγής. Τα σχέδιά τους μάλιστα προβλέπουν ότι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, 2015-2016, θα βγουν στον αέρα του ACTION24 περισσότερες από δέκα μίνι σειρές καθιερώνοντας ένα νέο είδος προγράμματος στην ελληνική τηλεοπτική αγορά, κάτι που όμως συνηθίζεται να γίνεται στο εξωτερικό.

Σύμφωνα δε με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ήδη έχουν ξεχωρίσει δύο σειρές που περιμένουν να πάρουν την τελική έγκριση για να περάσουν στο στάδιο της παραγωγής και μάλιστα έχουν γίνει επαφές με γνωστούς και καλούς ηθοποιούς για να συμμετέχουν σε αυτές. Σκοπός τους είναι οι καινούργιες μίνι τηλεοπτικές σειρές να βγουν στον αέρα του ACTION24 με την έναρξη του προγράμματος την επόμενη σεζόν, τον Οκτώβριο και με το περιεχόμενο και την αισθητική τους να κερδίσουν τους τηλεθεατές.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε