Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ετοιμάζουν την «Ακαδημία»

Ετοιμάζουν την «Ακαδημία»

Η είδηση ότι θα ανοίξει έχει κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό, αλλά το τελευταίο διάστημα επικρατεί… σιωπή, κάνοντας κάποιους να πιστέψουν ότι έχουν «παγώσει» τα σχέδιά τους. Ωστόσο, όπως φαίνεται σε λίγους μήνες η «Ακαδημία» θα ανοίξει επίσημα και το talent show θα κάνει πρεμιέρα και στη χώρα μας.

Ο λόγος για το «Star Academy» που έχει προβληθεί και προβάλλεται με επιτυχία σε πολλές χώρες. Και πριν πείτε «ακόμα ένα talent show» πρέπει να διευκρινίσω, ή μάλλον να θυμίσω, ότι το συγκεκριμένο δεν είναι μόνο με audition και live, αλλά και με καθημερινά επεισόδια στα οποία παρακολουθούμε τους διαγωνιζόμενους καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας και κυρίως των μαθημάτων τους. Δεν είναι τυχαίο που παραμένει παγκοσμίως ένα από τα πιο πετυχημένα στο είδος του project κερδίζοντας τους τηλεθεατές όχι μόνο στα live αλλά και με την καθημερινή παρουσία του.

Εδώ και μήνες λοιπόν έχει γίνει γνωστό ότι το EPSILON εξασφάλισε τα δικαιώματα του «Star Academy» για τη χώρα μας και μάλιστα τα στελέχη του σταθμού «έκλεισαν» την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα. Ενώ λοιπόν όλοι περιμέναμε ότι το talent show θα ξεκινούσε στις αρχές της σεζόν όλα όσα έγιναν με τις τηλεοπτικές άδειες ανέβαλαν, αλλά δεν ματαίωσαν τα σχέδιά τους. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου το σαββατοκύριακο που μας πέρασε στέλεχος της εταιρείας που έχει τα δικαιώματα προβολής σε όλο τον κόσμο βρέθηκε στη χώρα μας για τις τελευταίες συνεννοήσεις με τα στελέχη του σταθμού, αλλά και τους δύο κριτές.

Στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι για την τρίτη θέση στην κριτική επιτροπή γίνονται επαφές με τον Γιώργο Αρσενάκο, αλλά υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες για να οριστικοποιηθεί η συνεργασία.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ήδη βρέθηκε ο χώρος που θα στεγαστεί η «Ακαδημία», όπου θα μένουν αλλά και θα παρακολουθούν τα μαθήματα οι διαγωνιζόμενοι, ενώ τις τελευταίες ημέρες γίνονται συνεχείς επαφές με πρόσωπα που θα αναλάβουν ως καθηγητές τα μαθήματα. Σύμφωνα με τον έως τώρα σχεδιασμό των στελεχών του EPSILON η ελληνική «Star Academy» θα ξεκινήσει τη λειτουργία της τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου με σκοπό να προβάλλεται καθημερινά, ενώ μία φορά τη βδομάδα θα παρακολουθούμε το live όπου οι διαγωνιζόμενοι θα προσπαθούν να παρατείνουν την παραμονή τους στο φιλόδοξο αυτό πρόγραμμα…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε