Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Eurovision 2016: Η παρουσίαση των τραγουδιών

Eurovision 2016: Η παρουσίαση των τραγουδιών

Σε λιγότερο από έναν μήνα, στις 10 Μαΐου, οι ARGO θα ανέβουν στη σκηνή της Ericsson Globen Arena της Στοκχόλμης και με το τραγούδι τους «Utopian Land» θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την πρόκριση για τον τελικό του φετινού φεστιβάλ τραγουδιού της Eurovision.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η ΕΡΤ θα μας βάλει στο ρυθμό του φεστιβάλ τραγουδιού παρουσιάζοντας τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν. Αυτό το Σάββατο λοιπόν, 16 Απριλίου, θα παρουσιαστούν τα τραγούδια του πρώτου ημιτελικού (που θα διεξαχθεί στις 10 Μαΐου), ενώ το επόμενο Σάββατο, στις 23 Απριλίου, θα προβληθούν τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν στο δεύτερο ημιτελικό (που θα γίνει στις 12 Μαΐου), ώστε να έχουμε πλήρη εικόνα του φετινού διαγωνισμού.
Τις δύο εκπομπές θα παρουσιάσει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και στην πρώτη εκπομπή, αυτό το Σάββατο 16 Απριλίου, καλεσμένοι του στο στούντιο θα είναι η Ματθίλδη Μαγγίρα, η Δέσποινα Ολυμπίου, ο συνθέτης και τραγουδιστής των Freaky Fortune, Νικόλας Ραπτάκης και μέλη του σωματείου φίλων του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στην Ελλάδα, OGAE Greece.

Φωτογραφία Eurokinissi

Οι καλεσμένοι μάλιστα θα ψηφίσουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο, ενώ θα λένε την άποψή τους για τα τραγούδια και βεβαίως και για την ελληνική συμμετοχή, τους ARGO.

Για δύο Σάββατα λοιπόν, η ΕΡΤ1, στις 10 το βράδυ, μας βάζει στους ρυθμούς της EUROVISION και με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου θα παρουσιαστούν τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν στον 61ο διαγωνισμό τραγουδιού.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε