Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Eurovision 2017: Για την Ελλάδα…! – Ποιους ξεσήκωσε η Demy

Eurovision 2017: Για την Ελλάδα…! – Ποιους ξεσήκωσε η Demy

Έχοντας κερδίσει το εισιτήριο για τον τελικό του φετινού διαγωνισμού της Eurovision η ελληνική αποστολή είχε χθες την ευκαιρία να χαλαρώσει για λίγες ώρες αλλά και να γλεντήσει για την πρόκριση.

Ο μεγάλος χορηγός της ελληνικής αποστολής, το Ίδρυμα “Παντελή Μπούμπουρα” παρέθεσε δείπνο στο οποίο παραβρέθηκαν όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής, εκπρόσωποι ελληνικών και τοπικών Μέσων Ενημέρωσης, αλλά και ο πρέσβης της Ελλάδας στο Κίεβο Γιώργος Πουκαμισάς.

Ο πρόεδρος του ιδρύματος Παντελής Μπούμπουρας και ο αντιπρόεδρος Σπύρος Μπούμπουρας συνεχάρησαν τη Demy για την επιτυχία της, τονίζοντας πως δικαιολογημένα έχει κερδίσει θετικές εντυπώσεις και εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία τους για την πορεία της χώρας μας στον τελικό.

Συγχαρητήρια στη Demy για την πρόκριση έδωσε κι ό Έλληνας πρέσβης, ευχόμενος όμως να έχει και στη συνέχεια πολλές και σημαντικές επιτυχίες τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα.

Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι στο δείπνο που παρέθεσε το ” Ίδρυμα Παντελής Μπούμπουρας” πολλοί δημοσιογράφοι από τα ουκρανικά Μέσα Ενημέρωσης είχαν την ευκαιρία να πάρουν δηλώσεις της ελληνίδας καλλιτέχνιδος, αλλά να της εκδηλώσουν και την αγάπη τους και για τη χώρα μας.

Οι δεσμοί των δύο χωρών έχουν ενισχυθεί ακόμα περισσότερο από τη δράση του Ιδρύματος στην Οδησσό, στο Κίεβο αλλά και σε όλη γενικά την Ουκρανία.

Έτσι, για τρεις ώρες η Demy, έχοντας δίπλα της την Dream team”, τον Δημήτρη Κοντόπουλο και τον Φωκά Ευαγγελινό βρήκε την ευκαιρία να ξεκουραστεί, ενώ αμέσως το γεύμα πήγε στο πάρτι του”Europe Club”, όπου ερμήνευσε τρία τραγούδια, μεταξύ αυτών και το This Is Love, ξεσηκώνοντας τον κόσμο που ήταν εκεί.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε