Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Eurovision 2017 – Η Demy στο NewsIt.gr: Τι θα “κρατήσει” από την Ουκρανία και γιατί έκλαψε [vid]

Eurovision 2017 – Η Demy στο NewsIt.gr: Τι θα “κρατήσει” από την Ουκρανία και γιατί έκλαψε [vid]

Δύο ημέρες πριν από τον τελικό της Eurovision στο Κίεβο, η Demy μίλησε στο Νewsit.gr για την εμπειρία της συμμετοχής της στον διαγωνισμό τραγουδιού.

“Στενοχωριέμαι που τελειώνει”, είπε αρχικά με το αφοπλιστικό της χαμόγελο. Και συνέχισε, αναφερόμενη στον τελικό: “Έχουμε δουλέψει πολύ και θέλω να πάνε όλα τέλεια. Θέλω να μην αγχωθώ και να δώσουμε το 100%”.

Όσο για τις αναμνήσεις που θα έχει από το Κίεβο: “Θα έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις. Τα ζήσαμε όλα πολύ γρήγορα. Είμαι σίγουρη πως θα σκέφτομαι πως έπρεπε να το έχω απολαύσει περισσότερο. Θα θυμάμαι ότι ζήσαμε κάτι πάρα πολύ όμορφο. Είναι πολύ μεγάλη η τιμή να εκπροσωπώ τη χώρα μου και θα θυμάμαι πάντα με πόση αγάπη το έκανα…”.

Η νεαρή τραγουδίστρια δήλωσε πως θα συμμετείχε ξανά στον διαγωνισμό “γιατί έχω μόνο καλές αναμνήσεις από αυτόν. Είναι μία υπέροχη εμπειρία και ένα τεράστιο σχολείο. Ακόμα και τα κακά και οι ατυχίες ήταν για καλό”.

Όσο για την πιο έντονη στιγμή που έχει ζήσει μέχρι τώρα στη Eurovision: “Η στιγμή που πήρα τη θέση μου στη σκηνή και λίγο πριν τραγουδήσω άκουσα το όνομα μου από κάτω και αυτό μου έδωσε μεγάλη δύναμη και η στιγμή της πρόκρισης”.

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη της Demy στο NewsIt.gr

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε