Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Eurovision: Στέλνουμε… Dream Team! Η επίσημη ανακοίνωση

Eurovision: Στέλνουμε… Dream Team! Η επίσημη ανακοίνωση

Είναι οριστικό και πριν από λίγο μάλιστα η ΕΡΤ με ανακοίνωσή της ενημερώνει για τη συμμετοχή της Ελλάδας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, επιβεβαιώνοντας όσα γράψαμε πρώτα στο Newsit.gr.

Επίσημα λοιπόν η ΕΡΤ δίνει το χρίσμα στην “Dream Team”, όπως δικαιολογημένα έχει χαρακτηριστεί το δίδυμο Δημήτρης Κοντόπουλος – Φωκάς Ευαγγελινός για να δημιουργήσουν και να σκηνοθετήσουν αντίστοιχα, τη Demy, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο διαγωνισμό τραγουδιού.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση,

“Με μια δυναμική ομάδα, που απαρτίζουν ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος, o σκηνοθέτης Φωκάς Ευαγγελινός και η ερμηνεύτρια Demy, θα συμμετάσχει η Ελλάδα στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Κίεβο από τις 9 έως τις 13 Μαΐου.

Σύντομα η ΕΡΤ θα παρουσιάσει σε ειδική εκπομπή για τον ελληνικό τελικό τρία τραγούδια ερμηνευμένα από τη Demy, τα οποία θα τεθούν σε διαδικασία ψηφοφορίας από το τηλεοπτικό και διαδικτυακό κοινό. Το τραγούδι που θα συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων, θα αναδειχθεί ως η ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό”.

Αξίζει να αναφέρουμε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, η διοίκηση της ΕΡΤ έχει ακούσει ήδη δύο τραγούδια αλλά είναι σίγουρη ότι σύντομα θα τους παραδοθεί το τρίτο τραγούδι που θα τεθεί σε ψηφοφορία μαζί με τα άλλα δύο…!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε