Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Έβγαλα με το ζόρι τον Λαζόπουλο στη σκηνή»!

«Έβγαλα με το ζόρι τον Λαζόπουλο στη σκηνή»!

Είναι αλήθεια πως η πίεση που του άσκησε να βγει στη σκηνή αποδείχτηκε θετική για τον κόσμο που περνά καλά μαζί του. Από την άλλη όμως, όσοι δέχονται τα «βέλη» της σάτιρας του Λάκη Λαζόπουλου είναι σίγουρο πως δεν την ευγνωμονούν που τον πίεσε να ανέβει στη σκηνή και να τους… ανεβάζει την πίεση με αυτά που τους λέει!

Ο λόγος για την Άννα Βαγενά που αυτή την Κυριακή κάθεται στον καναπέ της Νάνσυ Ζαμπέτογλου και μιλά στην κάμερα του «Join Us» για τον κεραυνοβόλο έρωτα με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη, για τους κινδύνους στο γάμο τους, αλλά και το πώς «ανακάλυψε» τον Λάκη Λαζόπουλο.  

«Ξέρεις πόσα ταλέντα έχω βγάλει στο θέατρο; Εγώ εντόπισα τον Λαζόπουλο στη Λάρισα. Ήταν φοιτητής στη Νομική, σπούδαζε στην Κομοτηνή αν και Λαρισαίος. Και ερχόταν και βοηθούσε εθελοντικά στο ταμείο στο Θεσσαλικό Θέατρο. Κάναμε παρέα, βγαίναμε τα βράδια, πηγαίναμε σε κανένα ταβερνάκι και έλεγε συνέχεια αυτά που λέει στην τηλεόραση. Κάποια στιγμή ήταν να ανεβάσουμε επιθεώρηση και λέει “ξέρεις Άννα, εγώ γράφω κιόλας”. Του λέω “φέρε να δω τι γράφεις”. Μου έφερε το πρώτο νούμερο, το οποίο ήταν εξαιρετικό, τέλειο. Από τότε είχε μεγάλο ταλέντο στο γράψιμο. Εν τω μεταξύ ήξερα ότι έκανε μιμήσεις, έκανε τον Παπανδρέου κλπ και του λέω “αυτά τα νούμερα θα τα ανεβάσουμε, αλλά θα παίξεις και εσύ”. Με το ζόρι το έκανε, δεν ήθελε. Σχεδόν τον έσπρωξα στη σκηνή. Και από εκεί ξεκίνησε η μεγάλη του καριέρα».
 

 
Ωστόσο, αν και αναγνωρίζει το ταλέντο του Λάκη Λαζόπουλου στην ερώτηση της Νάνσυ Ζαμπέτογλου για το πώς της φαίνεται η εκπομπή του, το «Αλ τσαντίρι νιουζ», η Άννα Βαγενά τονίζει πως «εγώ δεν βλέπω τηλεόραση για να είμαι ειλικρινής. Τον βλέπω σπάνια. Είναι χαρισματικός όπως πάντα. Να ξεχωρίσουμε όμως, τα πράγματα. Άλλο να είσαι ηθοποιός και άλλο να είσαι αυτό που κάνει ο Λάκης. Ο Λάκης κάνει πάρα πολύ καλά αυτό που κάνει στην τηλεόραση. Είναι πολιτικός σχολιαστής. Εκείνο που με “ενοχλεί” είναι ότι δεν μπορούμε να είμαστε τιμητές των πάντων, όταν δεν είμαστε οι ίδιοι άψογοι. Εγώ προσπαθώ να είμαι συνεπής στη ζωή μου μέχρι εκεί που με φτάνει. Δεν κάνω κριτική παραπάνω από εκεί που ξέρω ότι δεν θα είμαι άψογη».
Η ηθοποιός όμως, μιλά και για την προσωπική της ζωή, λέγοντας πώς διεκδίκησε τον Λουκιανό Κηλαηδόνη, για το αν της έχει γράψει τραγούδια, ενώ δεν κρύβει ότι «Ναι, κινδύνευσε ο γάμος μου και αυτό που έκανα ήταν να ξεκαθαρίσω την κατάσταση. Αυτό που σε κρατάει και δεν φεύγεις είναι τα παιδιά, πόσο έχεις αγαπήσει αυτό τον άνθρωπο, ένα πείσμα και ένας εγωισμός».
 

 
Στο επεισόδιο του «Join Us» όμως, που θα προβληθεί την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου καλεσμένος είναι και ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος μιλώντας στον Θανάση Αναγνωστόπουλο λέει πως μένει μαζί με τη 36χρονη σύντροφό του Αλίκη, ότι έχει «τσακωθεί» με τον Χάρο και ότι κάποτε με μία ταινία του αγόραζε ένα διαμέρισμα!
«Τότε κάνοντας μία ταινία έπαιρνα χρήματα για ένα διαμέρισμα και παραπάνω.  Έπαιρνα 350.000 δραχμές την ταινία. Ένα τεσσάρι διαμέρισμα στην Πατησίων έκανε 310.000 δραχμές το 1968-1970. Ο βασικός μισθός ενός ηθοποιού ήταν 1400 δραχμές το μήνα. Εγώ έπαιρνα 6.000 μεροκάματο. Ήμουν σκληρός διαπραγματευτής», λέει ο 83χρονος ηθοποιός, ενώ τονίζει πως «δεν φοβάμαι καθόλου το θάνατο. Αν σκεφτείς πόσα τρισεκατομμύρια κόσμος πέθανε…! Βέβαια, εγώ με τον Θεό έχω κάνει μια συμφωνία, είμαστε συμμαθητές. Και έχω τσακωθεί με τον Χάρο».
 
 
Αυτή την Κυριακή λοιπόν, στις 5 το απόγευμα, οι δύο σπουδαίου ηθοποιοί μιλούν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, ενώ στο επεισόδιο του «Join Us» που θα προβληθεί αύριο, το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, στον καναπέ της Νάνσυ Ζαμπέτογλου κάθεται η Ξένια Καλογεροπούλου και μιλά με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη ζωή της. Επίσης, δύο μοντέλα που μεσουρανούσαν την δεκαετία του ’90, ο Φώτης Γιαννιώτης και ο Μάνος Πανταζής κάνουν τον απολογισμό τους μιλώντας στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για το χθες και το σήμερα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε