Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Έχει ο καιρός… ραπίσματα!

Το καινούργιο ραπ δελτίο καιρού του STAR
Έχει ο καιρός γυρίσματα στο STAR. Έτσι, μετά την προηγούμενη… επιτυχία με την Πετρούλα που είχε πέσει στο τηλεοπτικό τοπίο, το κανάλι της Κηφισιάς αποφάσισε να συνεχίσει τις πρωτότυπες ιδέες του και να μας λέει τον καιρό σε ραπ μουσική.
 
Βασικός… ράπερ ο Χρήστος Κανελλόπουλος που τον έχετε ακούσει σε αρκετά ρεπορτάζ του STAR να τα λέει με στίχους.
 
Τώρα όπως λέει «θα παρουσιάζω τη ραπ εκδοχή του καιρού με βάση την επικαιρότητα και πρόσχημα τον καιρό. Στόχος μας να ραπάρουν μαζί μας και οι τηλεθεατές».
 
 
Και ως δείγμα του τι έχουμε να ακούσουμε, ο Χρήστος Κανελλόπουλος ραπάρει προσθέτοντας πως: «Θα βγαίνω στις ειδήσεις όποτε μπορώ. Για να σας σπικάρω με ρίμες τον καιρό.
ΟΚ; Πώς σας φαίνεται το νέο μου στιλάκι; Νομίζω πως μου έρχεται ταμάμ και λουκουμάκι, Αυτά τα εισαγωγικά και πάμε παρακάτω. Θέλω χρυσό μικρόφωνο κι ενισχυτή λαμπάτο».
 
Προς το παρόν είναι άγνωστο το πότε θα κάνει πρεμιέρα το καινούργιο ραπ δελτίο καιρού στο STAR αλλά είναι αλήθεια πως το αναμένουμε για να δούμε αν με το ραπ θα κάνουμε… ζαπ ή όχι!
 
Άλλωστε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν οι θερμοκρασίες της AGB είναι υψηλές ή… χαμηλού βαρομετρικού για το καινούργιο δελτίο καιρού.
 
Ας ελπίσουμε πως οι τηλεθεατές δεν θα αρχίσουμε να… ραπίζουμε την τηλεόραση από τα νεύρα μας ραπάροντας
 
«Πέφτει η θερμοκρασία, Και με πιάνει αηδία. Δεν έχω τι να δω. Θα το σπάσω το κοντρόλ»
 
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε