Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ευχάριστη εξέλιξη για τους φιλόζωους, από το ΣΚΑΪ

Ευχάριστη εξέλιξη για τους φιλόζωους, από το ΣΚΑΪ

Είναι γνωστό ότι το ΣΚΑΪ δίνει ιδιαίτερη σημασία σε θέματα περιβάλλοντος, αλλά και σε φιλοζωικά θέματα, προβάλλοντας μάλιστα πολύ ωραία σχετικά ντοκιμαντέρ.

Ωστόσο, όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από καιρό, η διοίκηση του σταθμού του Φαλήρου, αποφάσισε να μην δώσει το πράσινο φως στην εκπομπή «Παρά τρίχα» που πρόβαλλε για τέσσερα χρόνια και μάλιστα σημείωνε πολύ καλές τηλεθεάσεις. Η εκπομπή, που παρουσίαζαν η Κλέα Μοριανού και η Λουίζα Κροντήρη ήταν η μοναδική εκπομπή που ασχολιόταν με τα κατοικίδια ζώα, ενίσχυε τον εθελοντισμό, προβάλλοντας το έργο των φιλοζωικών σωματείων και αποδεικνύοντας με κάθε ευκαιρία ότι τα κατοικίδια είναι η καλύτερη παρέα.

Πριν από λίγο καιρό, στη σελίδα της εκπομπής «Παρά τρίχα» στο facebook αναρτήθηκε η εξής ανακοίνωση: «Μετά από σχεδόν 4 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας το Παρά Τρίχα ολοκληρώνει τον κύκλο του και σας αποχαιρετά. Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη που δείξατε σε εμάς, αλλά κυρίως για την αγάπη που τρέφετε για τα ζώα. Όσο είναι δυνατόν, θα βρισκόμαστε στο πλάι σας για συμβουλές, βοήθεια και υποστήριξη. Όλο αυτό το διάστημα που περάσαμε παρέα ωριμάσαμε, μάθαμε και διασκεδάσαμε. Το κυριότερο, όμως, που πετύχαμε ήταν να καλλιεργήσουμε φιλοζωική συνείδηση στην ελληνική κοινωνία. Σίγουρα έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε ακόμα, αλλά οι βάσεις έχουν μπει. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και είμαστε βέβαιοι ότι η νέα γενιά θα μάθει να αντιμετωπίζει κάθε είδους ζωή με περισσότερο σεβασμό. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΤΕ. Θα είμαστε πάντα εδώ. Με εκτίμηση, η ομάδα του Παρά Τρίχα».

Μάλιστα, αν και η εκπομπή έχει σταματήσει, η σελίδα στο facebook παραμένει ενεργή, αναρτώντας συνεχώς ανακοινώσεις σχετικά με ζώα που αναζητούν σπίτι ή κάποια άλλα που χάθηκαν, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για τους τετράποδους φίλους μας. Βέβαια, τα μηνύματα διαμαρτυρίας για το κόψιμο της εκπομπής συνεχίζονται κι ορισμένα από αυτά είναι ιδιαίτερα επικριτικά για αυτή την απόφαση του ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, οι υπεύθυνοι του σταθμού του Φαλήρου, αντιλαμβανόμενοι ότι η εκπομπή ήταν πολύ καλή και σημείωνε υψηλές για αυτούς τηλεθεάσεις, αλλά και εισπράττοντας τη δυσαρέσκεια των τηλεθεατών, άρχισαν να επανεξετάζουν το ενδεχόμενο επιστροφής της στο τηλεοπτικό τοπίο. Μία ευχάριστη εξέλιξη, που αν κι ακόμα τίποτα δεν είναι οριστικό, εντούτοις δίνει μία ελπίδα στους χιλιάδες τηλεθεατές της, ενώ αποδεικνύει πως ο ΣΚΑΪ δεν παραμένει στα λόγια, αλλά στηρίζει με κάθε τρόπο τα θέματα για το περιβάλλον και τα ζώα. Να δούμε λοιπόν, αν η εκπομπή «Παρά τρίχα» επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο, ή τελικά η φιλοζωική στάση τους στο Φάληρο, είναι… τρίχες!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε