Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Φερεντίνος και Μουζουράκης κάνουν DEAL για τα παιδιά

Φερεντίνος και Μουζουράκης κάνουν DEAL για τα παιδιά
Φερεντίνος και Μουζουράκης εναντίον… τραπεζίτη. Παρουσιαστής και ηθοποιός ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσπαθούν να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για χάρη των μικρών παιδιών στα «Παιδικά Χωριά SOS».
 

Όλα αυτά θα συμβούν στο εορταστικό DEAL, αύριο Παρασκευή στις 7 το απόγευμα. Αν και στην αρχή ο ηθοποιός αναλαμβάνει χρέη παρουσιαστή και ο παρουσιαστής προσπαθεί να χτυπήσει τον τραπεζίτη, τελικά αποφασίζουν να παίξουν μαζί κι έτσι οι δυο τους προσπαθούν να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα. Στα κουτιά βρίσκονται μαθητές λυκείων, ηλικίας 15 έως 17 ετών, που ως νέα παιδιά που είναι προσπαθούν να βοηθήσουν κι αυτά ώστε να μαζευτούν χρήματα για τα «Παιδικά χωριά».

 
Εκτός όμως από την προσπάθεια όλων να κάνουν καλό DEAL το κλίμα, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, είναι εντελώς… τρελό. Φερεντίνος και Μουζουράκης δίνουν κυριολεκτικά όλη τους την -ωραία- τρέλα σε ένα επεισόδιο εορταστικό. Το μόνο που θα αποκαλύψουμε είναι ότι ο Φερεντίνος κάνει ακόμα και… skate μέσα στο πλατό τρελαίνοντας τον τραπεζίτη. Ωστόσο εκτός από τα… τρελά υπάρχει και ένα πραγματικά σπουδαίο finale με τη Μυρσίνη, ένα κοριτσάκι από τα «Παιδικά χωριά SOS» να κλέβει την παράσταση. Για του λόγου το αληθές κάντε DEAL αύριο το απόγευμα στις 7 κι είναι σίγουρο ότι θα περάσετε καλά!
 
 
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε