Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Φεύγει η Λαμπίρη από το STAR;

Τις τελευταίες μέρες πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τη Χριστίνα Λαμπίρη να παίρνει «διαζύγιο» από το STAR και να αποχωρεί μετά από 10 χρόνια συνεργασίας.

Είναι γνωστό ότι μετά τη λήξη της εκπομπής «Super Star» η δημοσιογράφος ανέλαβε την παρουσίαση δελτίων ειδήσεων του καναλιού. Κάποιοι όμως, λένε ότι σύντομα θα λήξει πρόωρα η συνεργασία της με το κανάλι της Κηφισιάς αφού το συμβόλαιό της λήγει τον επόμενο χρόνο. Τελικά όμως, η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική!
 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η Χριστίνα Λαμπίρη δεν πάει πουθενά και συνεχίζει τη συνεργασία της με το STAR. Και λέμε έγκυρες καθώς σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το Γενικό Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του STAR Σταμάτη Μαλέλη μας τόνισε πως «όλα αυτά που ακούγονται είναι ψευδή.

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας με τη Χριστίνα Λαμπίρη και φέτος που τα πηγαίνει πολύ καλά στην παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων. Η Λαμπίρη είναι μέλος της οικογένειας του Star και δεν γνωρίζω πώς βγαίνουν αυτές οι “ειδήσεις” αλλά είναι εντελώς αναληθείς».

 

Έτσι και μετά τη διαβεβαίωση του ισχυρού άντρα του STAR είναι πλέον σίγουρο ότι όλα όσα ακούγονται για την αποχώρηση της Χριστίνας Λαμπίρη από την Κηφισιά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
 

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε