Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Φωτιές άναψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Φωτιές άναψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Τι λέει το MEGA

Με συγχωρείτε για τη λέξη αλλά… λύσσαξαν κάποιοι «ειδικοί» και βάλθηκαν να ακυρώσουν τα χρήματα που έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «Money Drop». Οι… ζηλιάρηδες υποστηρίζουν ότι κακώς δόθηκαν τα χρήματα (10 χιλιάδες ευρώ) γιατί δόθηκαν λάθος απαντήσεις! 

Το MEGA λοιπόν κυκλοφόρησε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι:

«Σχετικά με την ερώτηση του ζωντανού τηλεπαιχνιδιού «Money Drop» το Σάββατο 23/10, «ποιες από αυτές τις διοργανώσεις είναι πιο παλιά» η σωστή απάντηση είναι το Μουντιάλ ποδοσφαίρου – η απάντηση δηλαδή που μετρήθηκε ως σωστή στο τηλεπαιχνίδι. Το πρώτο Μουντιάλ ποδοσφαίρου διοργανώθηκε στην Ουρουγουάη το 1930 νωρίτερα από τις δύο άλλες διοργανώσεις που δόθηκαν ως εναλλακτικές απαντήσεις – τα Ελληνικά Καλλιστεία και το Διαγωνισμό Γιουροβίζιον.

Σύμφωνα με το βιβλίο του «κατ’ εξοχήν ειδικού των Ελληνικών Καλλιστείων» Γιώργου Πρεβελάκη με τίτλο «Οι Όμορφες- Η ιστορία των Ελληνικών Καλλιστείων 1952-1999», τα πρώτα Ελληνικά Καλλιστεία διοργανώθηκαν το 1952 με νικήτρια τη Νταίζη Μαυράκη και συνεχίζονται έκτοτε. Άλλες διοργανώσεις και γιορτές για την ομορφιά υπάρχουν από τον 19ο αιώνα στην Ελλάδα αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τα Ελληνικά Καλλιστεία.

Τέλος, ο πρώτος Διαγωνισμός Γιουροβίζιον διοργανώθηκε στην Ελβετία το 1956 – αργότερα από τις 2 άλλες εναλλακτικές απαντήσεις.»

Δικαιολογημένα λοιπόν οι παίκτριες πήραν τις 10 χιλιάδες και οι… αντιρρησίες έμειναν με τη ζήλια! Να δούμε τι θα πει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αυτό το Σάββατο στο «Money Drop» για τις φωτιές που άναψε!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε