Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Παπαδάκη να πηγαίνει στο ALTER!

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Παπαδάκη να πηγαίνει στο ALTER!

Τι αποφασίστηκε σε σύσκεψη στο κανάλι του Μπουρναζίου

Όλο και πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά να έχουν υπογράψει με το MEGA. Το μόνο που θα πούμε είναι ότι τίποτα δεν έχει γίνει… ακόμα! Αλλά θα σας ενημερώσουμε για ό,τι νεότερο υπάρξει, όταν αυτό γίνει και όχι απλώς για να το γράψουμε! 

Το θέμα μας όμως είναι άλλο και συγκεκριμένα το ντόμινο εξελίξεων που προκαλεί η έλευση του νιόπαντρου ζευγαριού στο κανάλι της Μεσογείων. Κι οι εξελίξεις αυτές αφορούν τους πέντε παρουσιαστές του τωρινού «Όμορφου κόσμου το πρωί». Κανένας από τους πέντε παρουσιαστές δεν έχει ενημερωθεί επίσημα από το MEGA με το τι πρόκειται να γίνει και για το αν και πώς θα αξιοποιηθούν σε άλλες εκπομπές του καναλιού. Βέβαια, τα στελέχη του MEGA έχουν σκεφτεί κάποια πράγματα αλλά χωρίς να έχει ληφθεί καμία απόφαση. 

Απόφαση όμως, έχει ληφθεί σε απέναντι κανάλι και αφορά πρόσωπο του «Όμορφου κόσμου» και συγκεκριμένα τον Νίκο Παπαδάκη. Άλλωστε πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι ο Παπαδάκης ετοιμάζεται να επιστρέψει στο ALTER και από την επόμενη χρονιά να παρουσιάζει ξανά το «Life Style» μαζί με τη Νίκη Κάρτσωνα 

Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες του Newsit στο ALTER έχουν αποφασίσει να μην κάνουν… πισωγυρίσματα. Σε σύσκεψη μεταξύ στελεχών του καναλιού του Μπουρναζίου τέθηκε το θέμα του Παπαδάκη και η επιστροφή του στο Life Style κι αποφάσισαν ότι κάτι τέτοιο θα πήγαινε την εκπομπή αρκετά πίσω, κάτι που δεν θέλουν να γίνει. Έτσι, παρά τις φήμες που κυκλοφορούν, είναι σίγουρο ότι ο Παπαδάκης δεν πρόκειται να επιστρέψει στο Alter! 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε