Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Φραγκολιάς και Βαλάσης ανεβαίνουν στη σκηνή

Φραγκολιάς και Βαλάσης ανεβαίνουν στη σκηνή

Πρόκειται για μία ανατρεπτική συνεργασία που το αποτέλεσμά της θα κριθεί σε λίγες μέρες. Ένα πρώην μοντέλο και ένα πρόσωπο που έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό μέσα από ριάλιτι, ετοιμάζονται να ανέβουν στη σκηνή του θεάτρου.

Ο λόγος για τον Κώστα Φραγκολιά που τα τελευταία χρόνια μάλιστα έχει αποφασίσει να ασχοληθεί και με την υποκριτική και που τώρα ετοιμάζεται να παίξει σε μία παράσταση μαζί με τον Ηλία Βαλάση, που γνωρίσαμε μέσα από το «Survivor» και που είχε κερδίσει πολλούς τηλεθεατές με το χαρακτήρα του.

Οι δυο τους λοιπόν, μαζί με τον Ηλία Παπακωνσταντίνου θα είναι οι ηθοποιοί που θα ενσαρκώσουν τους ρόλους στο έργο «Τρεις αδερφές» που θα ανέβει από την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στο θέατρο «Eliart». Πρόκειται για μία ανατρεπτική παράσταση σε σκηνοθεσία του Ευδόκιμου Τσολακίδη που όπως πολύ σωστά θα καταλάβατε, βασίζεται στο περίφημο έργο του Τσέχωφ.

Η παράσταση είχε ανέβει πέρυσι με άλλους ηθοποιούς και τους ρόλους αναλαμβάνουν τώρα οι Φραγκολιάς και Βαλάσης, που μαζί με τον Παπακωνσταντίνου θα υποδυθούν όλους τους ήρωες του έργου, κάτω από τους ήχους των Mahler, Nick Cave, Shaggy, Nits και Apocalyptic και μάλιστα θα χορέψουν ζεϊμπέκικο με τη φωνή του Στράτου Διονυσίου.

Όπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου
«αυθεντικά αποσπάσματα από το έργο αλλά και σκηνές εμπνευσμένες από τις χαραμάδες που αφήνει ο Τσέχοφ ανάμεσα στις πράξεις του έργου του που έκανε πρεμιέρα το 1901, συνθέτουν ένα πάζλ απόγνωσης, απελπισίας, παρακμής, αγανάκτησης, ξεπεσμού και εγκατάλειψης. Η έλλειψη επικοινωνίας αντισταθμίζεται με το χιούμορ και η έλλειψη αξιών με την προβολή μιας μελλοντικής υπόσχεσης για μια καλύτερη ζωή».

Την ελεύθερη απόδοση, τη σκηνοθεσία και τη μουσική επιμέλεια, όπως αναφέραμε έχει κάνει ο Ευδόκιμος Τσολακίδης και η παράσταση θα ανέβει από την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου.

Όσοι λοιπόν θέλετε να δείτε το Φραγκολιά και το Βαλάση ως ηθοποιούς σε αυτήν την ανατρεπτική παράσταση, δεν έχετε παρά να πάτε Παρασκευή, Σάββατο ή Κυριακή στις 9.00 μ.μ. στο Θέατρο “ELIART” (Κωνσταντινουπόλεως 127).

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε