Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Γέλιο και δάκρυα στη μάχη του prime time!

Αρκετό γέλιο είχε χθες η ζώνη του prime time και απ’ ότι φαίνεται, την επόμενη σεζόν θα έχει την τιμητική του καθώς τα κανάλια προσανατολίζονται σε πιο κωμικά και σατιρικά προγράμματα προσπαθώντας να κάνουν τους τηλεθεατές να γελάσουν, ώστε να χαμογελάσουν κι αυτοί βλέποντας το ραβασάκι της Nielsen.

 Ας δούμε όμως, τι έγινε στη χθεσινή μάχη της τηλεθέασης, ποιοι χαμογέλασαν και ποιοι… δάκρυσαν!

Με άνεση για ακόμα μία μέρα στη ζώνη 9 με 10 η «Ζωή της άλλης» βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης αν και η εκπομπή «Πλάκα κάνεις» κατάφερε κι αυτή να κάνει υψηλές τηλεθεάσεις ενώ το φινάλε του «Λογαριασμού» έμεινε πίσω.

Η καθημερινή σειρά του MEGA έκανε μέσο όρο 37,6 και η εκπομπή του ΑΝΤ1 με το Σάββα Πούμπουρα και το Δημήτρη Βλάχο σημείωσε 20,5. Αυλαία έριξε χθες η εκπομπή του ALPHA «Για λογαριασμό σας» κι έτσι ο Νίκος Σαμοΐλης αποχωρεί από το τηλεοπτικό τοπίο με το χαμηλό ποσοστό 12,6. Πάντως, απ’ ό,τι φαίνεται η εκπομπή θα πάρει το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν…

Στην επόμενη ώρα, δηλαδή από τις 10 έως τις 11, η σειρά «50-50» κόντεψε να κάνει πραγματικότητα τον τίτλο της αφού τα ποσοστά τηλεθέασης κυμάνθηκαν σε πολύ υψηλά ποσοστά. Η σειρά του MEGA έκανε μέσο όρο 40,2 ενώ η σειρά του ΑΝΤ1 «Steps» δεν έκανε και πολύ γερά βήματα στο τηλεοπτικό τοπίο σημειώνοντας μέσο όρο 12,9. Λίγο πιο πίσω βρέθηκε η Σίσσυ Φειδά που το «Σπίτι από την αρχή» έκανε μέσο όρο 12. Οι χαμηλές επιδόσεις της εκπομπής του ALPHA επιβεβαιώνουν τις φήμες που θέλουν να υπάρχει πρόβλημα στα… θεμέλια της εκπομπής για την επόμενη σεζόν.

Με άνεση την επόμενη ώρα, από τις 11 έως τις 12, η παρέα των «Ράδιο Αρβύλα» βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης με 27,9 μέσο όρο. Η επανάληψη της σειράς «Safe Sex» στο MEGA έκανε 18,5 ενώ οι «Οικογενειακές Ιστορίες» του ALPHA έμειναν στο 14,4.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι μέσοι όροι που αναφέρουμε είναι στο γενικό σύνολο ανά ώρα και ότι για τους καθαρούς μέσους όρους στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό θα σας ενημερώσουμε με UPDATE όταν δημοσιοποιηθούν τα επίσημα στοιχεία της Nielsen.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε