Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Γεννητούρια στο MEGA

Γεννητούρια στο MEGA

Ποιοι… φούσκωσαν στο κανάλι της Μεσογείων!

Πρωτότυπη η διαφημιστική καμπάνια του MEGA για τους αγώνες του Champions League. Με τα σποτ οι δημοσιογράφοι του αθλητικού τομέα στο κανάλι της Μεσογείων θέλουν να αποδείξουν ότι… εγκυμονούν πολλές αθλητικές ειδήσεις για ό,τι αφορά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Οι Χρήστος Σωτηρακόπουλος, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Αλέξης Σπυρόπουλος, Γιώργος Θαναηλάκης, Γιάννης Θειακός έχοντας βάλει ποδοσφαιρικές μπάλες κάτω από τις μπλούζες τους εμφανίζονται με φουσκωμένες τις κοιλιές και διαβάζουν περιοδικά με τίτλο “Η νέα μαμά” ανταλλάσσοντας ακόμα και απόψεις για το τι φαγητό τους μύρισε!

Στα διάφορα τρέιλερ που έχουν ετοιμαστεί θα παρακολουθήσουμε τους “εγκύους” έως τη “γέννηση” που θα φέρει στον κόσμο τη μπάλα και στο τηλεοπτικό τοπίο τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του Champions League.

Το MEGA θα προβάλλει τους προκριματικούς αγώνες στις 17 και 24 Αυγούστου και από τις 14 Σεπτεμβρίου και κάθε Τρίτη τους αγώνες των ομίλων ενώ τα δικαιώματα για τους αγώνες της Τετάρτης έχει αποκτήσει η ΕΡΤ.

Από τις φωτογραφίες και μόνο συμπεραίνετε το τι γέλιο έπεσε στα γυρίσματα των σποτ από την «αθλητική ομάδα» του MEGA που για ακόμα μία φορά απέδειξε ότι είναι… ακομπλεξάριστη και μακριά από κάθε είδους δηθεν-ισμού και σοβαροφάνειας!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε