Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Για ποιον ο Τρύφωνας Σαμαράς ντύθηκε τσολιάς και χορεύει δημοτικά;

Αν και η βαθμολογία της κριτικής επιτροπής του «Dancing With The Stars» δεν είναι υψηλή για τον Τρύφωνα Σαμαρά, οι τηλεθεατές τον ψηφίζουν και τον σώζουν παρατείνοντας την παραμονή του στο talent show του ΑΝΤ1.

Το κέφι και οι ατάκες του hair stylist αρέσουν, όπως φαίνεται, στους τηλεθεατές με αποτέλεσμα να μην δίνουν τόση βαρύτητα στις κρίσεις και τη βαθμολογία της επιτροπής. Μπορεί την Κυριακή, στο live του «Dancing With The Stars» να χορέψει freestyleκαι να αντιμετωπίσει την κρίση των Φωκά Ευαγγελινού, Γιάννη Λάτσιου, Αλέκη Κωστάλα και Έρρικας Πρεζεράκου αλλά την επόμενη μέρα το πρωί ο Τρύφωνας Σαμαράς θα χορέψει έναν διαφορετικό χορό προς τιμή… του Γιώργου Παπαδάκη!
  

Ο «πατριάρχης της πρωινής ενημερωτικής ζώνης» θα δεχτεί λόγω της ονομαστικής εορτής του, ευχές από το Γιάννη Πλούταρχο, την Έλενα Παπαρίζου, τον Αντώνη Ρέμο, το Γιάννη Πάριο, τη Δέσποινα Βανδή, το Σάκη Ρουβά, τη Νατάσα Θεοδωρίδου, το Μιχάλη Χατζηγιάννη, τη Ζέτα Μακρυπούλια, την Πέγκυ Ζήνα, την Έλλη Κοκκίνου και πολλούς ακόμα celebrities.
 
Ο Τρύφωνας Σαμαράς όμως για χάρη του εορτάζοντα ντύνεται τσολιάς, φορά τα τσαρούχια του και χορεύει παραδοσιακούς χορούς. Τη Δευτέρα λοιπόν το πρωί θα δούμε και τι βαθμολογία θα βάλει ο Γιώργος Παπαδάκης στον hair stylistγια τις επιδόσεις του στους παραδοσιακούς χορούς.

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε