Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Γιάννης Μπέζος: «Δεν ένιωσα ποτέ πισώπλατα μαχαιρώματα»!

Γιάννης Μπέζος: «Δεν ένιωσα ποτέ πισώπλατα μαχαιρώματα»!

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιοι μιλούν για «κυκλώματα» μέσα στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και για «λυκοφιλίες» και πισώπλατα μαχαιρώματα. Αντίθετα με αυτούς, ο Γιάννης Μπέζος δηλώνει πως «δεν ένιωσα ποτέ πισώπλατα μαχαιρώματα ούτε είδα αυτά που κάποιοι ονομάζουν κυκλώματα», τονίζοντας μάλιστα πως «νομίζω ότι πολλές φορές αυτά είναι άλλοθι για την τεμπελιά μας και την προχειρότητά μας. Και για πολλούς για την αταλαντοσύνη τους…».

Ο γνωστός ηθοποιός καλεσμένος αυτό το Σάββατο, στις 4 το μεσημέρι, στην εκπομπή «Προσωπικά» της Έλενας Κατρίτση στη ΝΕΤ, μιλά και για το χλευασμό που, όπως έχει πει, δέχτηκε στην αρχή της τηλεοπτικής του καριέρας:
«Δεν υπήρξα αγαπητό πρόσωπο, δε μου άρεσε να δίνω συχνά συνεντεύξεις… Έλεγαν ότι αυτά που κάναμε ήταν πρόχειρα… Ότι δε διέθεταν την πνευματικότητα που είχαν τα γραπτά τους… Αλλά επειδή σ’ αυτή τη χώρα γνωριζόμαστε, δεν είμαστε και πολλοί, αυτοί που ήταν να πάνε σπίτι τους πήγαν και τελείωσε η ιστορία. Όσοι είναι να μείνουν θα μείνουν.»

Όσο για σχόλια που γράφονται και τις εντάσεις που κάποιες φορές δημιουργούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γιάννης Μπέζος λέει πως:

«Δεν έχω ιδέα από αυτά, ούτε το κομπιούτερ δε μπορώ να ανοίξω. Δεν τα παρακολουθώ. Άλλωστε τίποτα απ’ όσα γράφονται δεν έχει σημασία, απλώς λειτουργεί εκτονωτικά. Και με την ίδια ευκολία που γράφονται ξεχνιούνται… Έχει γίνει κι αυτό επάγγελμα… Σαν να περιμένουν με την καραμπίνα στη γωνία πότε θα μιλήσει κάποιος για να του απαντήσουν…».

Όταν η συζήτηση με την Έλενα Κατρίτση στρέφεται στην πολιτική κατάσταση, ο Γιάννης Μπέζος αναφέρεται στην πολιτική στήριξη που παρείχε προεκλογικά στο κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς αλλά και για τους ηθοποιούς που αποφασίζουν να πολιτευτούν έστω και για σύντομο χρονικό διάστημα, λέγοντας πως:

«Πολιτική δε σημαίνει ότι πρέπει να ριζώσεις μέσα στη Βουλή των Ελλήνων… Εγώ το βρίσκω υγιές αυτό. Αυτό που βρίσκω ανόητο είναι να καταφεύγεις στην πολιτική όταν δεν έχεις πια τίποτα να πεις στη δουλειά σου… Συνειδητά στήριξα με την παρουσία μου και τη φωνή μου όσο μπορούσα τη Δημοκρατική Αριστερά και τον κύριο Κουβέλη, τον οποίο εκτιμώ πολύ. Δεν μετανιώνω….»

Περισσότερα, αυτό το Σάββατο, στις 4 το μεσημέρι, μέσα από τη συχνότητα της ΝΕΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MEDIA ΤΟΥ NEWSIT

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε