Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Γιατί αναβάλλεται το «Συμβαίνει τώρα»;

Γιατί αναβάλλεται το «Συμβαίνει τώρα»;

Ολημερίς το χτίζουνε, το βράδυ… το αναβάλλουν! Αυτό ισχύει για το «Συμβαίνει τώρα», την εκπομπή της ΝΕΤ που είναι να βγει στον αέρα, εδώ και πολύ καιρό.

Όπως όμως, σας είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο κείμενο του Newsit, τα στελέχη της ΕΡΤ, γνωρίζοντας ότι η εκπομπή είναι ιδιαίτερα υψηλών απαιτήσεων, αλλά και έχει δυνατούς αντιπάλους, καθώς απέναντι, στο ΣΚΑΪ, είναι η Πόπη Τσαπανίδου και σε κάνα δύο μήνες, στον αέρα του MEGA, θα είναι ξανά και ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά, θέλουν να προετοιμαστούν όσο γίνεται καλύτερα προτού ρίξουν στη μάχη τη συγκεκριμένη εκπομπή.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, το «Συμβαίνει τώρα» δεν πρόκειται να βγει στον αέρα ούτε αυτή τη βδομάδα και οι δύο παρουσιαστές του, ο Βασίλης Μπεσκένης και η Ανθή Σαλαγκούδη θα κάνουν συνεχώς πρόβες μέχρι να «δεθούν» καλά ως τηλεοπτικό ζευγάρι. Να σημειώσουμε ότι το concept της εκπομπής είναι για έναν παρουσιαστή και η απόφαση των στελεχών της ΕΡΤ να βγάλουν δύο παρουσιαστές σε όλη την πρωινή ενημερωτική ζώνη τους, είναι ένα μία πρόσθετη δυσκολία, αλλά και μία καινούργια πρόταση, όπως πιστεύουν, για τη συγκεκριμένη εκπομπή.

Έτσι λοιπόν, η πρεμιέρα του «Συμβαίνει τώρα» αναβάλλεται για ακόμα μία βδομάδα, με σκοπό να ξεκινήσει τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου. Αν οι πρόβες πάνε καλά, γιατί αλλιώς μπορεί να πάρουν κι άλλη αναβολή…!
Έως τότε, δηλαδή τουλάχιστον και την επόμενη βδομάδα, από τις 10 έως τις 12 καθημερινά, θα συνεχίσει η εκπομπή «Ενημέρωση στη ΝΕΤ» με παρουσιαστές το Φάνη Παπαθανασίου και την Εμμανουέλα Αργείτη.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε