Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Γιατί αποχώρησε από το STAR ο Αιμίλιος Λιάτσος

Γιατί αποχώρησε από το STAR ο Αιμίλιος Λιάτσος

Υπηρέτησε το STAR για οκτώ συνεχή χρόνια παρουσιάζοντας το βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού της Κηφισιάς. Όλα όμως, τα πράγματα και οι συνεργασίες φαίνεται ότι κάποτε τελειώνουν…

Έτσι από χθες επίσημα πια ο Αιμίλιος Λιάτσος αποχώρησε από το STAR βάζοντας τέλος στη συνεργασία του με το κανάλι.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit οι λόγοι διαφωνίας του δημοσιογράφου με κάποια στελέχη του σταθμού ξεκίνησαν πριν από περίπου δύο μήνες.

Σε όλο αυτό το διάστημα προσπάθησε να βρεθεί λύση αλλά τελικά και οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε ένα συναινετικό «διαζύγιο» σεβόμενοι και τα οκτώ χρόνια της καλής μεταξύ τους συνεργασίας. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο δημοσιογράφος ακόμα και σε πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος λέει ότι η αποχώρησή του έγινε για «προσωπικούς λόγους» αποφεύγοντας να.. ρίξει λάδι στη φωτιά.

Χθες λοιπόν στο STAR το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού παρουσίασε η Χριστίνα Λαμπίρη με τον Παναγιώτη Στάθη. Πάντως, όπως λέγεται στο κανάλι της Κηφισιάς, το δελτίο τελικά θα έχει έναν παρουσιαστή ή μάλλον, μία παρουσιάστρια αφού τα στελέχη του καναλιού θεωρούν ότι η Χριστίνα Λαμπίρη μπορεί να αναλάβει μόνη της την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων. Οι τελικές αποφάσεις όμως, θα ληφθούν τις επόμενες μέρες αφού τα στελέχη του STAR αποφασίσουν τι είναι το καλύτερο.

Σύμφωνα πάντως με έγκυρες πληροφορίες ο Αιμίλιος Λϊάτσος δεν θα μείνει αδρανής αλλά ετοιμάζει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα το οποίο δεν είναι απαραίτητο ότι θα είναι στο τηλεοπτικό τοπίο. Άλλωστε να υπενθυμίσουμε ότι ο δημοσιογράφος είναι και εκδότης της εφημερίδας «Παρασκευή και 13» οπότε παραμένει ενεργός στα της επικαιρότητας και ειδησεογραφίας.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε