Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Γιατί έγιναν… τούρκοι στον ΑΝΤ1 με το MEGA

Βρισκόμαστε λίγο πριν από την έναρξη της φετινής τηλεοπτικής περιόδου και στα κανάλια επικρατεί πυρετός προετοιμασιών καθώς προσπαθούν με τα πολύ λιγότερα χρήματα που έχουν στη διάθεσή τους να κάνουν πρόγραμμα.

Έτσι, όπως είναι φυσικό, ο… πόλεμος στο παρασκήνιο μαίνεται καθώς οι υπεύθυνοι του κάθε καναλιού προσπαθούν να κάνουν ότι καλύτερο, λοξοκοιτώντας όμως και το τι κάνουν οι ανταγωνιστές τους.

Έτσι, πριν από λίγους μήνες έγινε μία μάχη στο παρασκήνιο μεταξύ MEGA και ΑΝΤ1 στην οποία νικητής αναδείχτηκε το κανάλι της Μεσογείων κάνοντας… τούρκους τα στελέχη του Αμαρουσίου. Ο πόλεμος ήταν για τα δικαιώματα προβολής στη χώρα μας της τούρκικης σειράς «Έρωτας και τιμωρία». MEGA και ΑΝΤ1 διεκδικούσαν τη σειρά όπως έχει συμβεί και παλαιότερα με την επίσης τούρκικη σειρά «Ezel», την οποία απέκτησε τελικά ο ΑΝΤ1 και η οποία σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις. Μπορεί παλαιότερα όμως, στη Μεσογείων να έχασαν την εν λόγω σειρά αλλά τώρα αποδείχτηκαν πιο γρήγοροι και κατάφεραν να πάρουν τα δικαιώματα της σειράς «Έρωτας και τιμωρία»… παίρνοντας πίσω το αίμα τους από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Το story της τούρκικης σειράς έχει να κάνει, όπως λέει και ο τίτλος της, με έρωτα και πάθη. Μία νεαρή κοπέλα, η Γιασμίν είναι έτοιμη να παντρευτεί με τον αγαπημένο της αλλά ξαφνικά μαθαίνει ότι αυτός είναι πολύ… κολλητός και με την καλύτερή της φίλη. Έτσι, αποφασίζει να τα διαλύσει όλα, να μετακομίσει και να ξεκινήσει μία καινούργια ζωή. Κι εκεί γνωρίζει έναν άλλον άντρα που θα φέρει την ανατροπή στη ζωή της!

Το MEGA ποντάρει πολλά στην καινούργια αυτή τούρκικη σειρά και μάλιστα σκοπεύει να την ρίξει άμεσα στη μάχη της τηλεθέασης. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ο «Έρωτας και τιμωρία» θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου ή το αργότερο μία βδομάδα μετά, δηλαδή στις 26 του μήνα. Αρχικά μάλιστα οι υπεύθυνοι του καναλιού σκοπεύουν να την προβάλλουν στις 7 το απόγευμα, ως lead in του βραδινού κεντρικού δελτίου ειδήσεών τους αλλά προς το παρόν δεν έχουν λάβει τις οριστικές αποφάσεις καθώς μελετούν την περίπτωση να το προβάλλουν στις 9 το βράδυ. Θα έχει πάντως ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε τις τηλεθεάσεις της σειράς για να δούμε αν στον ΑΝΤ1 θα γίνουν… πιο τούρκοι που την έχασαν μέσα από το πρόγραμμά τους, όπως έκαναν και αυτοί τους Mega-λους όταν απέκτησαν το «Ezel».

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε