Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Γιατί… έπεσαν τα «Μυστικά»;

Πεσμένες χθες οι επιδόσεις της καθημερινής σειράς του MEGA που έχουμε συνηθίσει να βάζουν φωτιά στα μηχανάκια τηλεθέασης της Nielsen.

Ο λόγος; Οι τηλεθεατές… μπερδεύτηκαν από την αλλαγή στην ώρα της προβολής της σειράς αφού όλο το πρόγραμμα του καναλιού άλλαξε ώστε να μεταδοθεί ο αγώνας της εθνικής μας απέναντι στη Γεωργία. Έτσι τα «Μυστικά της Εδέμ» που μεταδόθηκαν στις 17:45 έως τις 18:44 σημείωσαν από τις πιο χαμηλές τηλεθεάσεις που έχουν σημειώσει στην πορεία τους κάνοντας μέσο όρο 37,1 στο γενικό σύνολο και 30,4 στο δυναμικό κοινό. Νούμερα βέβαια που θα έκαναν πολλούς άλλους να πανηγυρίζουν αλλά που για τα «Μυστικά» είναι χαμηλά. Αλλά στο κανάλι της Μεσογείων δεν έχουν καμία ανησυχία για το… πουλέν τους αφού απόψε η σειρά θα μεταδοθεί στην ώρα της και οι εξελίξεις θα συνεχίσουν καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία και μέχρι το τέλος της χρονιάς που θα ολοκληρωθεί θα πρέπει να έχουν αποκαλυφθεί όλα τα «Μυστικά».

Έτσι, απόψε η Αντιγόνη αποκαλύπτει στο Στέφανο ότι είχε δει έναν πίνακα με τη μητέρα του Νικόλα. Ο Παναγιώτης προειδοποιεί το Λουκά ότι η Εριέττα θα συλληφθεί σύντομα, καθώς ο εισαγγελέας απαίτησε ξαφνικά να ολοκληρωθεί η προανάκριση και να του παραδοθεί ο φάκελος για να ασκηθούν διώξεις. Ο Λουκάς υποψιάζεται ότι πίσω από αυτήν την απότομη βιασύνη του εισαγγελέα κρύβεται ο Ρούσσος.

Η Αμαλία πιέζει τον Πέτρο να της δώσει απαντήσεις για τον άγνωστο άντρα. Η Εύα πείθει τελικά τη Μαρίλια να πάνε στη γυναικολόγο για να σιγουρευτούν ότι όλα πάνε καλά με την εγκυμοσύνη της. Η Αμαλία μαθαίνει από το Λουκά πως ο Πέτρος υποκινεί τη σύλληψη της Εριέττας και αποφασίζει να τον διώξει από το σπίτι. Η Εριέττα δεν αναγνωρίζει στο πρόσωπο της μάνας του Νικόλα τη γυναίκα της προσωπογραφίας.

Η Νταίζη ξεκαθαρίζει στον Πέτρο ότι θα διεκδικήσει αυτά που της χρωστάει με κάθε τρόπο, όμως, εκείνος της εξηγεί ότι δεν έχει αποδείξεις γι’ αυτά που ισχυρίζεται. Ο πίνακας με την προσωπογραφία της γυναίκας φτάνει στα χέρια του Λουκά.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 19:00…

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε