Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Γιατί η Μενεγάκη είναι χαρούμενη για τη… μετακόμισή της

Μετά από πάρα πολλά χρόνια στην πρωινή ζώνη η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να μετακομίσει στη μεσημεριανή ζώνη.

Η απόφασή της αυτή αλλά και των υπευθύνων του ALPHA είχε να κάνει τόσο με την πτωτική πορεία της εκπομπής της την προηγούμενη σεζόν αλλά κυρίως γιατί η μεσημεριανή ζώνη έχει μεγαλύτερη διαφημιστική πίττα. Άλλωστε, όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, αρκετοί είναι αυτοί που σκέφτονται την επόμενη σεζόν να καταργήσουν την πρωινή ζώνη ακολουθώντας το παράδειγμα του καναλιού της Κάντζας.

Μάλιστα, παρατηρώντας την πορεία της Ελένης Μενεγάκη στην καινούργια ζώνη διαπιστώνουν την άνοδό της σε σχέση με την περυσινή πορεία της. Κάτι που άλλωστε έχει κάνει την παρουσιάστρια να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη με τις επιδόσεις της εκπομπής της.

Στον ALPHA λοιπόν συνέκριναν τις περυσινές επιδόσεις του πρωινού «Καφέ με την Ελένη» και της μεσημεριανής «Ελένης» και διαπίστωσαν τη σημαντική άνοδο της εκπομπής της. Συγκεκριμένα, το Νοέμβριο του 2010 ο «Καφές» είχε σημειώσει μέσο όρο 15 στο δυναμικό κοινό που είναι και αυτό στο οποίο δίνουν ιδιαίτερη σημασία στον ALPHA, ενώ ένα χρόνο μετά, το Νοέμβριο του 2011 η «Ελένη» σημείωσε 22,6 στο δυναμικό κοινό, δηλαδή κατέγραψε άνοδο 51% στα ποσοστά τηλεθέασής της.

Λογικό λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη με τη μετακόμισή της. Βέβαια, θα έπρεπε να υπολογίζει ότι προς το παρόν δεν παίζει με δυνατό ανταγωνισμό άλλων ζωντανών εκπομπών και αυτό είναι κάτι που πρέπει να υπολογίσει και να ανανεώσει σε αρκετά θέματα την «Ελένη» της πριν δει χαμηλότερα νούμερα τηλεθέασης στα ραβασάκια της Nielsen.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε