Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Γιατί καθυστερούν οι «Ράδιο Αρβύλες»;

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Είναι μία από τις πιο πετυχημένες εκπομπές, καταφέρνοντας να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις. Ωστόσο, όπως φαίνεται, ο Αντώνης Κανάκης με την παρέα του θα καθυστερήσουν να βγουν στον αέρα. Και πριν πάει το μυαλό σας στο… κακό να αναφέρω ότι οι λόγοι καθυστέρησης είναι καθαρά οικονομικοί και προγραμματισμού.

Στο σημείο αυτό λοιπόν αξίζει να αναφέρω ότι η συμφωνία μεταξύ του ΑΝΤ1 και της εταιρείας παραγωγής είναι για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων και έτσι στο κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισαν ότι είναι καλύτερα η εκπομπή να καθυστερήσει να βγει στον αέρα, αλλά να παραμείνει έως το τέλος της σεζόν.

Έτσι, σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό η «Ράδιο Αρβύλα» θα πατήσει στο τηλεοπτικό τοπίο τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου, αν και από το κανάλι του Αμαρουσίου γίνονται προσπάθειες να βγει μία βδομάδα νωρίτερα.

Αυτό βέβαια που επιθυμούσαν από τον ΑΝΤ1 είναι η «Αρβύλα» να βγαίνει τουλάχιστον δύο φορές τη βδομάδα, κάτι το οποίο ο Αντώνης Κανάκης αρνείται, θέλοντας να προετοιμάζουν καλά την εκπομπή. Η οικονομική συμφωνία λοιπόν είναι ο λόγος που θα καθυστερήσουν να κάνουν πρεμιέρα, όπως κι αυτός ήταν ο λόγος που κάποιες Δευτέρες την προηγούμενη σεζόν η «Ράδιο Αρβύλα» δεν βγήκε στον αέρα με αποτέλεσμα να ακουστούν διάφορες… ράδιο αρβύλες για τεταμένες σχέσεις μεταξύ των συντελεστών και του ΑΝΤ1.

Η αλήθεια όμως, είναι ότι στο κανάλι του Αμαρουσίου ποντάρουν πολύ στην εκπομπή, παρά το ότι από τη σάτιρά τους δεν γλιτώνουν ούτε οι ίδιοι, γνωρίζοντας όμως, ότι αν θέλεις να κάνεις σάτιρα δεν βάζεις στεγανά. Κι αυτό είναι ένα από τα στοιχεία που έχουν κάνει το «Ράδιο Αρβύλα» να κερδίσει τους τηλεθεατές. Υπομονή λοιπόν μέχρι τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου που οι «Ράδιο Αρβύλα» θα… πατήσει ξανά στο τηλεοπτικό τοπίο για όγδοη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η σπόντα του Γιώργου Λιάγκα για τους Ράδιο Αρβύλα

Το συμβόλαιο των «Αρβύλα»

Καινούργιο ντοκιμαντέρ από τον Κανάκη με την Action Aid

Αυτό είναι τo No1 βίντεο της σεζόν για το Ράδιο Αρβύλα!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε