Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Γιατί κόπηκαν τα… γέλια στο «Laugh attack»

Γιατί κόπηκαν τα… γέλια στο «Laugh attack»

Με την καινούργια του εκπομπή «Laugh attack» ο ΑΝΤ1 μας υποσχόταν «επίθεση γέλιου». Μόνο που τα γέλια τους βγήκαν ολίγο… ξινά στο κανάλι του Αμαρουσίου και τώρα τρέχουν πριν αρχίσει να γελά μαζί τους και το παρδαλό κατσίκι.

Ο λόγος; Τα on των παρουσιαστών που τις περισσότερες φορές είναι για κλάματα κι όχι για γέλια. Παρά τις προσπάθειες που έκαναν να υποστηρίξουν τα βίντεο, η Δούκισσα Νομικού και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, τα on τους δεν παρουσίαζαν κανένα ενδιαφέρον. Πολλές φορές μάλιστα άξιζε να κλείσεις τη φωνή στην τηλεόρασή σου και να απολαύσεις τη Δούκισσα παρά να την ακούς να λέει… ξενέρωτες ατάκες.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ λοιπόν στο κανάλι του Αμαρουσίου κατάλαβαν ότι έπρεπε να κάνουν κάτι για να σώσουν την κατάσταση και τους δύο καλούς νεαρούς παρουσιαστές. Έτσι, προσέλαβαν κειμενογράφο για να αποκτήσουν τα όσα λένε και λίγο χιούμορ. Βέβαια, θα περίμενε κανείς ότι θα έκαναν κάποιες πιο… ανανεωτικές κινήσεις όπως το να αλλάξουν το αδιάφορο με το στιλ της εκπομπής σκηνικό και να βάλουν τους δύο παρουσιαστές να παίξουν περισσότερο με τα βίντεο που πασάρουν. Αλλά δεν…! Ελπίζουμε ότι τα κείμενα θα σώσουν τους δύο παρουσιαστές και θα προσφέρουν γέλιο στους τηλεθεατές.

Τι πρόκειται να δούμε όμως, στην αυριανή εκπομπή;

Τα συρτάρια του ΑΝΤ1 άνοιξαν και έβγαλαν τα εξής αποσπάσματα από τις παλαιότερες χιουμοριστικές εκπομπές τους.

Τι άφησε προίκα ο Καντηλανάφτης στον γιο του Μάρκο Σεφερλή; Πάντως όχι το Ταξί που οδηγεί! Πού πάει το κέτσαπ και πού η πελάτισσα Λίλα Καφαντάρη; Ποιος θα αναλάβει στο τέλος το τιμόνι στ’ αυτήν τη διαδρομή;

Επίσης, ο Χρήστος Φερεντίνος κρύβεται πίσω από τις κάμερες ενώ on camera ένα συνεργείο της ΔΕΗ, ζητά από τον Τάσο Χαλκιά να μετακινήσει το αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να έρχονται τα πάνω -κάτω… στο απόλυτο κενό! Άλλο ένα Μπαμ, «χτυπά» τη Χριστίνα Τσάφου και τη ρίχνει σε μια κούρσα τρόμου, αφού στο πορτμπαγκάζ ο ταξιτζής δεν συνηθίζει να κρύβει αποσκευές, αλλά …τη γυναίκα του!

«Στην Πρίζα» μπαίνουν η Μαντώ, ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και ο Απόστολος Γκλέτσος και βγαίνουν εκτός εαυτού! «Πριζωμένες» όμως, είναι και κάποιες γυναίκες της showbiz. Συμμετέχουν σ’ έναν ποδοσφαιρικό αγώνα με διαιτητή το Μάρκο Σεφερλή, αλλά τελικά η πλάκα κάνει παιχνίδι!

Αύριο Παρασκευή λοιπόν στις 22:00, στον ΑΝΤ1 ένα ακόμα επεισόδιο της εκπομπής «Laugh attack» υπόσχεται να γελάσουμε. Ίδωμεν…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε