Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Γιατί… κόπηκε από τη Eurovision η Συνατσάκη

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Λογάριαζαν… χωρίς τον ξενοδόχο! Και κάπου εκεί ήρθε η αρνητική απάντηση με αποτέλεσμα να τρέχουν για να δουν τι θα κάνουν.

Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα τη βραδιά για την παρουσίαση του ελληνικού τελικού της Eurovision θα παρουσίαζαν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαίρη Συνατσάκη. Να αναφέρω ότι η Συαντσάκη ξεκίνησε την τηλεοπτική της παρουσία μέσα από το κανάλι MAD που συνδιοργανώνει με τη ΝΕΡΙΤ τη βραδιά του ελληνικού τελικού για το φεστιβάλ της Eurovision.

Οι σχέσεις της λοιπόν με το MAD παραμένουν άριστες και τα στελέχη του σταθμού της πρότειναν την παρουσίαση και εκείνη δέχθηκε. Κάπου εκεί όμως ξέχασαν να συνεννοηθούν με τα στελέχη του «ξενοδόχου» που στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι άλλος από τον ΑΝΤ1 με τον οποίο η Μαίρη Συνατσάκη έχει αποκλειστικό συμβόλαιο.

Στο κανάλι του Αμαρουσίου έμαθαν μέσα από δημοσιεύματα ότι η παρουσιάστρια που ανήκει στο δυναμικό τους θα αναλάβει την παρουσίαση του ελληνικού τελικού. Με δεδομένο λοιπόν ότι δεν επικοινώνησε κανείς από το MAD για να συνεννοηθεί μαζί τους για το αν θα μπορούσαν να συνεργαστούν προσωρινά με την παρουσιάστριά τους μάλλον δεν τους άρεσε.

Μιλώντας λοιπόν με στελέχη του ΑΝΤ1 μου είπαν ότι δεν πρόκειται να δοθεί η άδεια, ενώ εξέφρασαν και την απορία για το πώς ανακοινώθηκε η συνεργασία του MAD με τη Μαίρη Συνατσάκη χωρίς να το γνωρίζουν οι ίδιοι.

Έτσι λοιπόν τόσο στο MAD όσο και στη ΝΕΡΙΤ τις τελευταίες ημέρες αναζητούν το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση της Μαίρης Συνατσάκη και θα παρουσιάσει τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν για να κερδίσουν το «εισιτήριο» ώστε να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο φεστιβάλ τραγουδιού.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε