Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Γιατί σαρώνουν οι «Βασιλιάδες»

Με την είσοδό τους στο τηλεοπτικό τοπίο κατάφεραν να… παγώσουν τους αντιπάλους τους. Ο λόγος για τους «Βασιλιάδες» του MEGA που με την πρεμιέρα τους έκαναν το «Dancing on ice» να σημειώσει πολύ χαμηλές τηλεθεάσεις.

 Και δεν ήταν μόνο η πρεμιέρα της σειράς που έκανε υψηλά νούμερα αφού όπως φαίνεται οι τηλεθεατές ευχαριστήθηκαν την καινούργια καθημερινή σειρά του καναλιού της Μεσογείων αφού και χθες σημείωσε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης κατατροπώνοντας τους αντιπάλους της.

Συγκεκριμένα οι «Βασιλιάδες» έκαναν μέσο όρο 53,4 στο γενικό σύνολο και 55,2 στο δυναμικό κοινό κάνοντας τρισευτυχισμένα τα στελέχη του MEGA. Την ίδια ώρα τα απέναντι κανάλια σημείωσαν χαμηλές τηλεθεάσεις. Αναλυτικά η επανάληψη του «Wipe out» στον ΑΝΤ1 έκανε 11,8 στο γενικό σύνολο και 13,2 στο δυναμικό κοινό, η ξένη ταινία στον ALPHA 10,4 και 9,8 ενώ η σειρά «Mentalist» στο STAR 10,4 και 9,8 αντίστοιχα.

Αξίζει για ακόμα μία φορά να σημειώσουμε την προτίμηση των τηλεθεατών στις κωμικές σειρές και σε ό,τι μπορεί να του προκαλέσει γέλιο μπας και ξεχαστούν λιγάκι από τα πολλά προβλήματά τους. Βέβαια, με τα έως τώρα επεισόδια οι «Βασιλιάδες» εκτός από το πολύ καλό καστ των ηθοποιών είναι και μία προσεγμένη παραγωγή που πηγαίνει κόντρα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, οπότε είναι λογικό να κερδίσει τους τηλεθεατές και να σαρώνει στις τηλεθεάσεις. Είναι από αυτές τις σειρές που σε κάνουν να περνάς ευχάριστα, να γελάς χωρίς να προβληματίζεσαι και που, όπως προαναφέραμε, τις χρειάζονται αυτόν τον καιρό οι τηλεθεατές μπας και ξεχάσουν τα… βασιλικά χαράτσια!

Μιας όμως και αναφερόμαστε στη σειρά να σας πούμε και τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο;

Ο Μάρκος λοιπόν συστήνει τον εαυτό του και την οικογένειά του στου υπαλλήλους της “Ελιάς”. Ο Αιμίλιος λιποθυμάει από το σοκ, η Τιτίκα παθαίνει υστερία και τα βάζει με την Ευγενία που αδίκησε τον άντρα της. Ο Σταύρος ομολογεί στη Μαρίνα πως δεν τον λένε Αλέξη και επιμένει στο φλερτ του. Η Σόφη τσακώνεται με τη Μαρίνα πιστεύοντας πως παίζει διπλό παιχνίδι με το Σταύρο. Ο Μηνάς προσπαθεί να αποτρέψει το Λεωνίδα από τον έρωτά του για τη Νεφέλη. Η Ευγενία φεύγει για θεραπεία στην Αμερική.

Η Χριστίνα ανακοινώνει στον Μάρκο πως σύμφωνα με το συμβόλαιο που υπέγραψε, η οικογένεια Βασιλιά πρέπει να μετακομίσει στη βίλα της Ευγενίας. Η Λίζα είναι η μόνη που ενθουσιάζεται με την ιδέα. Ο Μαλέας απαγορεύει στη Νεφέλη να έχει πάρε δώσε με το Λεωνίδα, που ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει ότι η Νεφέλη έχει δεσμό με τον Αλέξη.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 21:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε