Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Γιατί το… έσκασε η Μαίρη Συνατσάκη;

Γιατί το… έσκασε η Μαίρη Συνατσάκη;

Τις τελευταίες μέρες πολλά λέγονται και γράφονται για τη Μαίρη Συνατσάκη. Τα σενάρια θέλουν τη νεαρή παρουσιάστρια την επόμενη σεζόν να φεύγει από την παρέα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και να βρίσκεται στην παρέα της Ναταλίας Γερμανού.

Ένα σενάριο που αν ισχύσει, θα προκαλέσει τεράστιο πονοκέφαλο στα στελέχη του MEGA, καθώς η Συνατσάκη, εκτός από μέλος της παρέας στο «Πρωινό mou» είναι και η παρουσιάστρια του «Master Chef» που θα προβληθεί την επόμενη σεζόν από το κανάλι της Μεσογείων. Κι ενώ λοιπόν πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να τη βρουν και να μάθουν τι ακριβώς γίνεται, η νεαρή ταλαντούχα παρουσιάστρια… το έσκασε για να βρεθεί «μες στην καλή χαρά» αλλά όχι στην εκπομπή του ALPHA.

Απλά, η Μαίρη μαζί με τον αγαπημένο της και ταλαντούχο τραγουδιστή Μύρωνα Στρατή, από χθες βρίσκονται στο Λονδίνο με σκοπό να παρακολουθήσουν τη συναυλία της Μαντόνα που είναι απόψε στο Hyde Park του Λονδίνου. Πάντως, είναι σίγουρο πως όταν επιστρέψουν πολλοί θα την… πέσουν στη Συνατσάκη για να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει και αν οι φήμες περί μεταγραφής έχουν κάποια δόση αλήθειας.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε