Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Γιατί χαίρονται αλλά και… αγωνιούν στο MEGA

Τίτλους τέλους μετά από μία πετυχημένη πορεία έριξαν χθες τα «Μυστικά της Εδέμ».

Η καθημερινή σειρά του MEGA κατάφερε σε όλα τα χρόνια της προβολής της να είναι η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών στις 7 το απόγευμα κάνοντας τα στελέχη του καναλιού της Μεσογείων ευτυχισμένα για την επιλογή τους.

Χθες μάλιστα, το φινάλε στα «Μυστικά της Εδέμ» που προβλήθηκεστη ζώνη του prime time, δηλαδή από τις 22:23 έως τις 0:22 σημείωσε μέσο όρο 47,6 στο γενικό σύνολο και 43,5 στο δυναμικό κοινό. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι η ξένη ταινία που πρόβαλλαν στον ΑΝΤ1 (από τις 21:31 έως τις 23:38) σημείωσε μέσο όρο 5,1 στο γενικό σύνολο και 7,7 στο δυναμικό κοινό.

Αντίσταση στη σαρωτική πορεία των «Μυστικών» κατάφερε να κρατήσει το «Πάμε πακέτο» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου που από τις 20:59 έως τις 22:59 που προβλήθηκε έφερε στον ALPHA 28,5 στο γενικό σύνολο και 16,2 στο δυναμικό κοινό ενώ οι «Οικογενειακές ιστορίες που προβλήθηκαν από τις 23:00 έως τις 23:57 σημείωσαν 13,3 και 10,6 αντίστοιχα. Βέβαια, στο σημείο αυτό πρέπει να σημειώσουμε ότι και το «Master Chef Junior» που προβλήθηκε από τις 21:16 έως τις 22:16 σημείωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης με 32,8 στο γενικό σύνολο και 41,8 στο δυναμικό κοινό κάνοντας επίσης χαρούμενους τους υπεύθυνους του MEGA. Ωστόσο εκτός από τη χαρά στο κανάλι της Μεσογείων υπάρχει και μία… κρυφή αγωνία.

Ο λόγος είναι για το αν τα «Κλεμμένα όνειρα» που θα αντικαταστήσουν τα «Μυστικά της Εδέμ» καταφέρουν να σημειώσουν τα ίδια υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Αυτό που τους ενδιαφέρει περισσότερο είναι να συνεχίσουν να έχουν ένα υψηλό lead in για το βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους με την Όλγα Τρέμη. Ωστόσο, όπως φαίνεται και ακούγεται εντός του κτηρίου της Μεσογείων είναι ευχαριστημένοι από την καινούργια τους καθημερινή σειρά και ευελπιστούν ότι θα συνεχίσει τις ίδιες υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης με τα «Μυστικά». Πάντως η… αγωνία για το καινούργιο πάντα υπάρχει. Και μέχρι να δουν τα ραβασάκια της Nielsen θα εξακολουθήσει να… πλανάται στα γραφεία αρκετών υπευθύνων του MEGA!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε