Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Γιώργος Αυτιάς στο Newsit: Τέλος το ALTER για μένα

Δραματικές οι εξελίξεις καθημερινά στο ALTER. Μετά και τη μη καταβολή του δώρου Χριστουγέννων στους εργαζόμενους φαίνεται ότι τα πράγματα έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο για το κανάλι του Μπουρναζίου.

Όλους αυτούς τους μήνες, τα «πρωτοκλασάτα» ονόματα του σταθμού (Νίκος Χατζηνικολάου, Γιώργος Αυτιάς, Αγγελική Νικολούλη, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, Κώστας Χαρδαβέλας. Αννίτα Πάνια) είχαν δηλώσει επανειλημμένως πως κάνουν υπομονή και περιμένουν το κανάλι να καταφέρει να βγει ξανά on air.

Τελικά όμως, πριν από λίγες ώρες ο Νίκος Χατζηνικολάου είπε πως «για μένα το ALTER τελείωσε». Κι όπως φαίνεται δεν είναι ο μόνος καθώς με τις εξελίξεις στο κανάλι του Μπουρναζίου και ο Γιώργος Αυτιάς θέτει τον εαυτό του εκτός σταθμού.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το γνωστό δημοσιογράφο, μας είπε ότι «τέλος το ALTER για μένα. Άντεξα δώδεκα μήνες απλήρωτος δηλώνοντας παρών στο κανάλι και περιμένοντας θετικές εξελίξεις. Από σήμερα όμως και μετά από όσα συμβαίνουν δεν μπορώ να συνεχίσω. Θα διεκδικήσω όμως, όπως κι όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι του σταθμού τα δεδουλευμένα μας».

Έτσι μετά από έναν αγώνα να σωθεί το κανάλι του Μπουρναζίου φαίνεται πια ότι οι εξελίξεις το έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε