Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Γιουροβρίζιον

Γιουροβρίζιον

Αμέσως να στείλουμε το βίντεο της ΕΡΤ με τον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον στη Μέρκελ, για να μας λυπηθεί και να μας δώσει τα λεφτά στις 25 Μαρτίου.

Και για τη φτώχεια μας την οικονομική και για την αισθητική μας φτώχεια. Όλοι ξέρουμε τι είναι Γιουροβίζιον, αλλά αυτό που είδαμε είναι Γιουροβρίζιον, υβριστικό για… τη διοργάνωση.

Πιστεύουμε ότι η Μέρκελ θα μας λυπηθεί πραγματικά. Μόλις δει το μαύρο σκηνικό, θα πει μέσα της , τι έχουμε κάνει στους ανθρώπους, τόσο σκληροί είμαστε;

Μόλις δει τους γιουροφάνς κλεισμένους σε ένα δωμάτιο , έξω από το στούντιο που διαγωνίζονταν τα τραγούδια , θα ζητήσει να απελευθερωθούν αμέσως. Μόλις δει την καταραμένη φτώχεια στα σκηνικά το ΔΝΤ και τους χορευτές πάνω σε ένα τραπέζι , θα πει ότι δεν είχαμε βάλει κανένα όρο εμείς, δεν λέει το Μνημόνιο να καταρρακωθεί η αξιοπρέπεια τόσο.

Κι εμείς οι Έλληνες , έχουμε δει ένα χρόνο τώρα τόσα και τόσο με την κρίση. Αλλά δεχτήκαμε από την ΕΡΤ, το τελειωτικό χτύπημα. Όμως η ΕΡΤ στο τέλος μας λυπήθηκε. Στείλαμε μήνυμα για το νικητή από το Πάμε Λουκέτο και στο απαντητικό που μας ήρθε από τον ίδιο τον Ταγματάρχη, μας έλεγε: ” Δεν σας κάναμε χρέωση, ζητάμε συγγνώμη για το θέαμα. Αλλά κι εσείς , γιατί δεν βλέπατε 50-50;”.

Κι η ΕΡΤ τι τόθελε; Αφού όλοι οι διαγωνιζόμενοι ήταν από τάλεντ σώσου και ριάλιτι γιατί δεν τόδινε να το κάνουν ο ΑΝΤ1 και ο ALPHA που έχουν την τεχνογνωσία;

Η αγωνία είχε φτάσει στο κατακόρυφο ( μόνο για την παρουσιάστρια Λένα Αρώνη) και ένας τύπος με παπιγιόν μας έλεγε για τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε ( αυτό είναι αλήθεια!)

Νίκησε ο Λούκας Γιώργκας με το ζεϊμπέκικο – χιπ χοπ και στην αναγγελία δεν πανηγύρισαν ούτε οι έγκλειστοι γιουροφάνς. Πάει ένα ζεϊμπέκικο είχαμε, έναν Μητροπάνο, έναν Τερζή, έναν Νotis πάει κι αυτό. Όλα τα λεφτά ήταν η κατακόρυφη αναστροφή των χορευτών πάνω στο τραπέζι. Μάλλον το ζεϊμπέκικο το πέρασαν για επιτραπέζιο.

Η ΕΡΤ ήθελε να βγει το τραγούδι της Αντιγόνη Ψυχράμη, γι αυτό άναψε στο τέρμα το καλοριφέρ και γδύθηκε κι αυτή και όλο το μπαλέτο. Και τάδωσαν και τάδειξαν όλα. Ας όψεται το καταραμένο τελεβόουτινγκ.

Και μην ξανακούσουμε πάλι για Μπόκοτα. Εποχή Λένας Αρώνη. Η παρουσιάστρια της κρίσης.

www.pamelouketo.blogspot.com

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε