weather-icon °C AΘΗΝΑ
,

Γρ. Μελάς: Τέλος στο «Αξίζει να το δεις» της Στεφανίδου έβαλε ο ΑΝΤ1

Γρ. Μελάς: Τέλος στο «Αξίζει να το δεις» της Στεφανίδου έβαλε ο ΑΝΤ1

ΑΝΤ1 για την ανανέωση του συμβολαίου της με το κανάλι του Αμαρουσίου, η ανακοίνωση ήρθε μέσα από το T- Life της Τατιάνας κι είναι εντελώς διαφορετική. Όπως η ίδια γράφει οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 ανακοίνωσαν στη δημοσιογράφο πως η εκπομπή της «Αξίζει να το δεις» δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν.

 

«Προχθές το βράδυ ο Αντένα μου ανακοίνωσε ότι η εκπομπή «Αξίζει να το δεις» δεν θα συνεχιστεί τη νέα τηλεοπτική σαιζόν. Οι λόγοι όπως μου εξήγησαν είναι καθαρά οικονομικοί. Λόγω της κρίσης, ο σταθμός επιλέγει να επενδύσει σε άλλες ζώνες και όχι στην απογευματινή. Ακόμη όπως μου είπαν, δεν έχουν αυτή τη στιγμή κάποιο άλλο πρόγραμμα να μου προτείνουν»αναφέρει η Στεφανίδου, ενώ τονίζει πως

«αυτή τη στιγμή που σας γράφω βιώνω μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της επαγγελματικής μου πορείας. Και αυτή τη στιγμή αποφάσισα να τη μοιραστώ μαζί σας. Θέλω να δημοσιοποιήσω τα όσα συνέβησαν, για να μην αφήσω κανένα περιθώριο να αναπτυχθούν τα γνωστά σενάρια επιστημονικής φαντασίας, που συχνά ακολουθούν τις επαγγελματικές κινήσεις των ανθρώπων της τηλεόρασης.»


Αξίζει να αναφέρουμε ότι μέχρι πριν από λίγες μέρες, στελέχη του ΑΝΤ1 σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το τι γίνεται με το συμβόλαιο της Τατιάνας και πότε θα ανακοινωθεί ότι οι δύο πλευρές (κανάλι και δημοσιογράφος) συμφώνησαν και υπέγραψαν, υποστήριζαν ότι δεν υπήρχε κανένα σοβαρό πρόβλημα κι ότι έμεναν κάποιες μικρές «λεπτομέρειες» προκειμένου να πέσουν οι τελικές υπογραφές ενώ έλεγαν το πόσο ικανοποιημένοι είναι από την πορεία της εκπομπής «Αξίζει να το δεις» τις προηγούμενες σεζόν. Το αποτέλεσμα όμως είναι εντελώς διαφορετικό! Τελικά είτε δεν γνώριζαν, είτε –άγνωστο γιατί!- θέλησαν να κρατήσουν τη Στεφανίδου και τους εργαζόμενους (άνεργους πια) συνεργάτες της εκπομπής μακριά από το τηλεοπτικό τοπίο.


Άλλωστε, όπως επισημαίνει η ίδια η Στεφανίδου
«είναι αυτονόητο ότι αν γνώριζα εγκαίρως τις προθέσεις τους θα αναζητούσα τη συνεργασία με κάποιο άλλο μέσο. Τώρα βέβαια που τα προγράμματα των άλλων σταθμών έχουν κλείσει, δεν θα είναι εύκολο για μένα και δυστυχώς για πολλούς εργαζομένους στην εκπομπή, να βρούμε δουλειά. Δεν διαπραγματεύομαι με κανένα άλλο κανάλι και δεν φρόντισα να έχω καμία πόρτα ανοιχτή, έχοντας εμπιστοσύνη στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου.»

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες και παρά τα όσα λέγονταν και ακούγονταν το τελευταίο διάστημα, η Στεφανίδου δεν έκανε καμία επαφή με άλλο τηλεοπτικό σταθμό (αν και δύο κανάλια ενδιαφέρονταν!), σεβόμενη τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1. Η άλλη πλευρά όμως…!?!

Το σίγουρο είναι ότι η Στεφανίδου θα συνεχίσει να προχωρά στο τηλεοπτικό τοπίο, γιατί όπως γράφει «ό,τι δε με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατή. Έχω μάθει να αντιμετωπίζω τις δύσκολες στιγμές στη ζωή, σαν ευκαιρίες για νέα συναρπαστικά ξεκινήματα. I’ll keep walking… and let you know!!!»

Από την άλλη πλευρά όμως, οι εργαζόμενοι της εκπομπής της, όπως κι η ίδια επισημαίνει αφού τα υπόλοιπα τηλεοπτικά κανάλια και προγράμματα έχουν κλείσει τους συνεργάτες τους, θα είναι δύσκολο να βρουν εκπομπές. Αλλά αυτό φαίνεται πως είναι… αντεννικά γράμματα για ορισμένους!

 

ΥΓ: για να μην αρχίσουν «κάποιοι» να λένε και να γράφουν ό,τι θέλουν, επισημαίνω ότι το κείμενο αυτό που φέρει την υπογραφή μου είναι η δική μου άποψη και δεν έχει υποστεί καμία «κατεύθυνση» αλλά και καμία «λογοκρισία»! Όπως άλλωστε κι όλα τα υπογεγραμμένα κείμενά μου στο Newsit.

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Ο ΑΝΤ1 κόβει το «Αξίζει να το Δείς»

 

#TAGS MM