Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Γρηγόρης: Μπαίνει για τελευταία φορά στο studio

Γρηγόρης: Μπαίνει για τελευταία φορά στο studio

Το Σάββατο ο Γρηγόρης μπαίνει για τελευταία φορά στο studio ΑΛΦΑ για να γυρίσει τα τελευταία τέσσερα επεισόδια του Money Drop.

Το παιχνίδι, ως γνωστόν, έπεσε θύμα της κρίσης. Αρχικά, από ζωντανό έγινε μαγνητοσκοπημένο, μπήκε ψαλίδι στα έξοδα και βεβαίως, περιορίστηκε ο αριθμός των συνολικών επεισοδίων που πρόκειται να προβληθούν φέτος. Όπως όλα δείχνουν, το παιχνίδι δεν πρόκειται να πάει και δεύτερη σεζόν, αφού οι εργάτες έχουν εντολή να γκρεμίσουν το σκηνικό μόλις ολοκληρωθούν τα γυρίσματα του Σαββάτου.

Να υπενθυμίσουμε ότι κατά τη φετινή σεζόν, το Money Drop έπαιξε δώδεκα φορές ως ζωντανό show και τα επεισόδια “κονσέρβα” θα φτάσουν συνολικά τα 24. Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι αν τα διαθέσιμα επεισόδια θα προβληθούν όλα φέτος ή αν ένας αριθμός από αυτά κρατηθεί για να καλύψει κάποιες εβδομάδες στην αρχή της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως οι τηλεοπτικές υποχρεώσεις του Άρνι, κάπου εδώ τελειώνουν για φέτος και θα ξεκινήσει οσονούπω, ο μαραθώνιος των διαπραγματεύσεων που θα αφορούν στο τηλεοπτικό του μέλλον στο γυαλί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.zappit.gr

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε